5 sæt LY4NJ HH64P DC 12V 24V 110V 220V AC Spole Power Relay med et Generelt Formål Miniature Relæer 14 Pins 10A med PTF14A Socket Base

kr118.52

butik

Varebeskrivelse


Model Nr :LY4NJ/HH64P med PTF14A Socket Base

Antal:5sets Relæ&Stik

Arbejder Indikation:LED-Lampe

Kontakt Capacity:10A 240VAC

Skinne Type:35mm DIN-Skinne

Kontakt Struktur: 4PDT 14-Pins 4NO 4NC

Spole Spænding: 12VDC 24VDC 110VAC 220VAC

Samlet Størrelse( Ca.) : er 40,5 x 27 x35mm/1.6" x 1.1" x 1.4"(L*b*H)

Forsendelse med Skib til USA:7-15 dage Skib til andre lande:15-30 dage Bemærk:Brasilien-Rusland /Ukraine Vil tage meget længere tid end andre lande,så refunderer tid er op til 60 dage.Vare blive afsendt inden for 48 timer efter fuld betaling er modtaget, vil Vi sende din ordrer via anbefalet Air Mail (Medfølger tracking nummer) i Kina Post Air Mail.

Returpolitik 100% Tilbage - Garanti inden for 30 dage Vi accepterer returnerer til en udveksling, eller pengene tilbage inden for 30 dage af elementer levering.Varer skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres.Vi vil ikke betale retur fragt.

Feedback, Når du har modtaget din vare, bedes du give feedback til os, da dette vil informere os om, at du har modtaget dine varer.Vi har virkelig brug for din positive feedback og 5 stjerner efter du har modtaget din ordre, vil vi give dig en positiv feedback.Din tilfredshed er det vigtigste for os.Hvis du har et problem eller spørgsmål om din transaktion, kan du kontakte os, før de forlader enhver form for feedback.Og give os mulighed for at skabe en rimelig rette op på en rimelig tid, uanset hvad dit problem måtte være.Negativ feedback løser ikke noget.Vi er altid villige til at arbejde ting ud.Så er du velkommen til at kontakte os.

Kundeservice Vi er her for at hjælpe dig med din produkt spørgsmål, ordre-status, og vender tilbage.Vores forpligtelse til dig er at besvare din e-mail inden for 24 timer, weekend inden for 48 timer.Send os en e-mail med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Betingelser for Salg, Import afgifter,skatter og chargee er ikke inkluderet i prisen eller forsendelsesgebyr.Der afgifter er købers responsibity skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.Vi plejer at markere varer til en lav pris på toldangivelsen, og vi forsøger at hjælpe dig med at minimere eller undgå GST eller V. A. T. eller andre importafgifter, skatter og afgifter,men vi kan ikke guarance ingen skat, som det er, afhænger af dit land ' s politik.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Beskytte Funktion Forseglet
Kontakt Belastning Lavt Strømforbrug
Brug Generelt Formål
Teori Elektromagnetisk Relæ
Spænding 12V 24V 110V 220V
Mærke PAWZYQ
Model-Nummer ly4nj

Relaterede varer