FOR HONDA CBR500R CB500F CB500X 2019-2021Motorcycle Tilbehør Fender Kæde Beskyttelse Cover

kr593.16

Rammer & Fittings

Varebeskrivelse


FOR CBR500R CB500F CB500X 19-21

Det er designet til Honda CB500X og har indbygget chain guard .Beskytter bagsiden stød fra mudder, og også beskytter førerens og passagerens fods fra vandet.Det er lavet af ABS-plast i blank sort med akryl coating og UV-beskyttelse.Det kan være direkte monteret på cyklen , og det kan også være malet uden nogen særlig behandling .Dette kit indeholder alle de nødvendige dele og instruktioner med billeder for nem installation.Alle komponenter er lavet ??af rustfrit eller galvaniseret stål for holdbarhed og beskyttelse mod rust.Du behøver ikke at foretage nogen konvertering på cyklen .

Bedre produkter, bedre til din cykel

Forstår ikke?Kontakt os venligst

Betaling Politik

For din egen sikkerhed og bekvemmelighed,vi behandler alle betalinger via

hvor alle større Kreditkort accepteres (Amex, Visa, MasterCard, Discover, etc.).

Vores priser omfatter IKKE nogen told eller skat.

Betaling skal ske senest 7 dage efter, at du vinder auktionen.Ikke-Betalende tilbudsgivere vil blive rapporteret.

Forsendelse Politik

Vi gør vores bedste for at sende det ud inden for 1 virksomhed efter modtagelse af din ordre og give tracking-numre på alle ordrer.

Bemærk venligst, at vi kan kun leveres til adresser verificeret med eller dit kreditkort.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Leveringstiden kan være længere, hvis den vare(r) kontrolleres af toldmyndighederne

Retur & Refusion

Alle vores produkter leveres med en 30-Dages returret.Hvis du ønsker at returnere din vare og du er inden for 30 dage efter købet, og det er stadig i sin oprindelige tilstand, kan du returnere varen ved at kontakte os via eBay-beskeder.

Hvis du ikke er 100% tilfreds, lad os venligst vide den Detaljerede Problem,vil Vi give dig en 100% tilfredsstillende løsning

Hvis du har modtaget en forkert, beskadiget, defekt eller vare der ikke er som beskrevet, så kontakt os for en delvis/fuld refusion eller udskiftning på vores omkostninger.

Køber skal betale for tilbagevenden shipping gebyr, hvis Alle IKKE-Sælgeren Fejl returnerer til refusion . (F. eks.du bragte forkert størrelse, eller forkert vare).

Feedback

Vi håber at give dig en positiv Sikos.dk erfaring ved at arbejde hårdt, og vi forventer at modtage en positiv feedback og Detaljeret Sælger Rating (DSR) af 5 Rating i ALLE de tilbagemeldinger kategorier (Varen som beskrevet, Kommunikation, leveringstid og Forsendelse og ekspeditionsgebyrer) fra køber ved modtagelsen af varen .

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter eller service, så tøv ikke med at kontakte os, før du forlader alle Neutrale/Negative feedbacks, vi vil altid gøre vores bedste for 100% kundetilfredshed.

Kommunikation er den bedste måde at løse problemet.forlader en negativ feedback vil ikke hjælpe os med at løse eventuelle problemer.

Om Varen

Alle varer solgt af os er ved at blive beskrevet med henblik på at de bedste af vores evner, så præcis som muligt, og med største samvittighedsfuldhed, på vores side.

Men for at undgå eventuelle forglemmelser, jeg høfligst anmode om din hjælp til at hjælpe os med at gøre dette til en gensidigt tilfredsstillende transaktion ved en GRUNDIG gennemgang af post beskrivelse og fotos, og beder alle spørgsmål INDEN BUDGIVNING.

Kundetilfredshed

Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Motobike Gøre Honda
Model Navn CB500X
Materiale Type ABS
Item Bredde 1inch
Item Længde 1inch
Element Vægt 1kg
Mærke FATPAPA
Item Højde 1inch

Relaterede varer