Roterende Runde Børste, Vand, Rengøring Vask Stiv Børste for Elitech højtryksrenser bilvask

kr90.66

butik

Varebeskrivelse


Roterende Børste til Vask Elitech højtryksrensere

Ansvarsfraskrivelse: Vi er ikke Elitech brand eller tilknyttet med dem.Vi har ikke sælge disse højtryksrensere, men tilbyder nogle kompatible dele til dem.

Den roterende børste kan gøre livet kort for en bred vifte af rengøring opgaver – fra at fjerne snavs og alger fra pyntede til at håndtere sarte job som at vaske biler og vinduer.

Denne slanke børste monteret gør disse opgaver endnu nemmere.Børsten er hård nok til at slippe af med genstridige snavs, men blød nok til at bruge på en lang række forskellige overflader.Med sit ergonomisk designet håndtag, kan du bruge penslen komfortabelt for større arbejdspladser, og over lange perioder, mens den enkle bajonet montering gør det let at fastgøre og fjerne.

Dette er især praktisk, hvis en opgave kræver flere vedhæftede filer, eller du er nødt til at kombinere penselstrøg med blot et tryk jet eller dyserøret.

De bløde, hvide børster er ideelle til sarte overflader, såsom glas og bil udendørsbrug, og fordi børsten kan bruges ved lavt tryk, kan du også anvende egnede rengøringsmidler til en endnu mere glitrende finish.

Uanset om det er til håndtering hårdere job som rengøring genstridige snavs fra havemøbler eller dagligdags vedligeholdelse, den Kärcher højtryksrenser børste kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du fortjener.

Levering Til Tiden:

1. Garanteret, at dette produkt vil blive afsendt inden for 5 dage.Normalt vil det blive sendt ud, dagen efter din betaling.

2. Garanteret, at dette produkt vil blive leveret inden for 60 dage.Normalt vil det blive leveret i 2 ~ 4 uger. (Brasilien, den garanterede tid er 90 dage, og den anslåede leveringstid 5~8 uger).

Alle vores produkter er 100% kontrolleret og testet inden levering.Du kan være sikker på at købe.Vi leverer den mest konkurrencedygtige pris og høj kvalitet af produkter til vores kunder.

Køber Beskyttelse:

1. Fuld refusion, hvis du ikke modtager din ordre.

2. Fuld eller delvis tilbagebetaling , hvis varen ikke er som beskrevet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Interface Materiale Teknisk Plast
Dyse Materiale Teknisk Plast
Mærke BJØRN KRAFT
Krop Materiale Teknisk Plast
Vand Spray Type Fan
Håndtag Type Finger Type
Med Vandrør Ja

Relaterede varer