Multifunktions-Timer Ur til Køkken Cook Små 24 Timer Digitale Clip Magnetisk Alarm, Se Tabel Desktop Praktiske Tilbehør

kr35.78

Ure

Varebeskrivelse


Katalog

Kære kunder, følgende produkter kan bringes i orden

Produkter Parametre

Produkt Navn: Effektivitet Timer Materiale: ABS plast + LCD-skærm Style: Multi-farve valgfri Størrelse: 78*70*20mm(001) 75*65*20mm(002) Effekt:1 x AAA Batteri(medfølger ikke) 1. Uden batteri, skal du købe batteriet selv 2. Det anbefales ikke at bruge en høj-styrke alkaline-batterier, som Nanfu batterier 3. Du kan bruge almindelige carbon batterier Bemærk: 1. Størrelsen er målt manuelt, kan der være en fejl fra 0 til 1 cm, hvilket er normalt. 2. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet.

Marerial Detaljer og Størrelse

001 Produkt instruktioner

en.Produkt funktion 24 timer (1 andet-23 timer, 59 minutter og 59 sekunder) elektroniske type, plus og nedtællingstimere, med hukommelse/med uret.b.Generelle foranstaltninger, Frokost pause, tid til at studere, skønhed, tid, træningstid, taletid, møde-tid, køkken madlavning, parkering, parkering-tid, medicin, tid, osv.c.Tid standard-indstilling, skal du Trykke på MODE at ur-tilstand, skal du trykke på START/STOP i 2 sekunder for at indtaste uret i justerings-mode, skal du trykke på den anden tast (SEK) til at justere den anden, skal du trykke på minut-tasten (MIN.) for at justere minut, tryk på time-tasten (TIME) for at justere tidspunktet, og Tryk herefter på START-knappen (START/STOP) eller 15 sekunder uden at trykke på knappen for at vende tilbage til ur-tilstand, time, minut og sekund-knappen lås.Hvis du har brug for at justere klokkeslættet, tryk på MODE-tasten til ur-tilstand, før indstilling.d.Tidtagning 1. Tryk på MODE-knappen for at tælle op.Når nul, skal du trykke på knappen start for at starte tidtagningen. 2. Tryk på START-tasten (START/STOP) for at stoppe tidtagningen, og tryk på nul-tasten igen for at vende tilbage til nul.e.Nedtællingen 1. Tryk på MODE for at tidtagning-tilstand, tryk på slet for at slette, skal du trykke på SEKUNDER, MINUTTER og TIMER for at indstille den tid, der kræves, og tryk derefter på START (START/ STOP), og nedtællingen starter. 2. Tryk på START/STOP for at afbryde tidtagningen, skal du trykke på slet for at RYDDE. 3. Efter indstilling af gruppen, tryk på MODE knappen for at vælge den anden gruppe.Operationen er den samme som før.Klokken 1 repræsenterer den gruppe, og Klokken 2 repræsenterer den anden gruppe. 4. Tryk på "MODE" - tasten (MODE) for at vælge clock (UR), så tæller (TÆLLER), nedtælling 1 (COUNT DOWN 1), nedtælling 2 (COUNT DOWN 2)

002 produktvejledning

Positive timing indstilling: 1. Tryk på "START/STOP(ST/SP)" - tasten (start\stop tast) for at starte tidtagningen 2. Tryk på en vilkårlig tast for at stoppe tidtagningen, og tryk på "M (minut-tasten)" "S (anden nøgle)" for at vende tilbage til nul.Nedtælling indstilling: 1. Tryk på "M (minut-tasten)" for at indstille tid [minutter]; tryk på "S (anden nøgle)" for at indstille tid [andet]. 2. Tryk på "START/STOP(ST/SP)" for at starte nedtællingen. 3. En buzzer vil lyde, når den tid når den indstillede tid. 4. Tryk på en vilkårlig tast for at stoppe nedtællingen, og tryk samtidigt på "M (minut-tasten)" "S (anden nøgle)" for at vende tilbage til nul.

Produkt Udsigt

Før og Efter Salg

★ Betaling ✔️ Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling. ✔️, Når du støder på en midlertidig manglende betaling, det vil sige, du kan ikke kassen umiddelbart efter auktionen er slut, vent et par sekunder, og prøv igen.Betalingen skal være gennemført inden for 3 dage. ★ Forsendelse ✔️ Vi bruger Sikos.dk Standard Forsendelse, det er hurtig og sikker.Det er analyserne leveringsmetode af Sikos.dk.Leveringstid afhænger af din bekræftet adresse. ✔️ Behandlingstiden er 1-2 intervaller. ✔️ Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse. ✔️ Vi ikke kan styre, levering til tiden, fordi det er varetaget af en tredje part service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at spore og give dig et tilfredsstillende svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden.Import told, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelse oplader.Disse omkostninger afholdes af køber. ★ Returret ✔️ Vi vil gøre vores bedste for at give kunderne den bedste service.Hvis en eller anden grund returnere varer inden for 15 dage efter modtagelsen af varerne, vil vi refundere din betaling.Men køber bør sikre, at den returnerede vare er i sin oprindelige tilstand.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når der returneres, vil køberen være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indsende et krav til logistik firma til at kompensere for de omkostninger, skader eller tab. ✔️ Køber, vil være ansvarlig for forsendelses omkostninger af den returnerede vare. ★ Om farve og størrelse ✔️ Tillad et lidt farve forskel på grund af andre refleksioner i skærmen, belysning, baggrund, osv.Hvis ikke acceptere, du ikke i orden. ✔️ Effekten billede er kun til reference.Størrelsen er beskrevet af vores størrelse billede.Lad 0,5 cm forskel, fordi det er alle målt ved hånden.Hvis du ikke kan acceptere det, du ikke i orden. ✔️ Men hvis du tror, at farven af de modtagne produkt er forkerte, bedes du kontakte os for at bekræfte, om det kan erstattes eller refunderes. ★ Feedback ✔️Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, bedes du kontakte os først, og derefter hæve en tvist eller forlade os dårlig feedback, vi vil hjælpe dig med at løse det så hurtigt som possible.By den måde, hvis du kan lide vores butik, kan du tilføje vores butik til din samling i butikken, kan du få vores nye ankomst og rabat information i tide.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Plast
Fast Tid 24 timer
Plast Type ABS
Timere Type Digitale Timere
Tabel ur Lager
Type Timere
Funktion Øko-Venligt

Relaterede varer