Toddler Girls T-shirts, Casual koreanske Stribe Syning Korte Ærmer Toppe for Dreng, Kids Tøj Sommeren Baby Børn Tees 2020

kr72.28

Toppe Og Tees

Varebeskrivelse


Produkt navn: Toddler Girls T-shirts, Casual koreanske Stribe Syning Korte Ærmer Toppe for Dreng, Kids Tøj Sommeren Baby Børn Tees 2020

Køn: Drenge,piger

Størrelse for alder: 3T-4T-5T-6T-7T

Størrelse højde: 100-110-120-130-140

Materiale: Bomuld

Stil: Fashion,Afslappet,Dejlig

Passer til: Passer rigtigt til størrelse,tag din normale størrelse

Bemærk venligst henvise nedenfor for at vælge den passende størrelse.(Enhed:cm)

Tag størrelsen Alder Længde Bust Sleeve skulderhøjde 100/5 3T 40 95cm 110/7 4T 42.5 105cm 120/9 5T 45 115cm 130/11 6T 47.5 125 cm 140/13 7T 50 135 cm

Bemærk: 1. Tillad 2~3cm forskel på grund af manuel måling.Du bedes venligst bekræfte din størrelse, før du køber.Tak! 2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak og glad køber!

Flere fine genstande, gå Venligst min butik for at købe

1.Visa

2. MasterCard

3. Moneybookers

4. Bank Overførsel

5. Western Union

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 10 dage, når din betaling er gennemført. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter for importat ioninto dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alt tilbehør medfølger, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Sikos.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Din tilfredshed er vores stræben,så hvis der er noget, at gøre dig utilfreds,(herunder vores produkter og service,eller andre ting),bedes du kontakte os for at betjene dig igen, før du sætter den for at bestride, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet for dig.

Hvis du er tilfreds med vores produkter og vores service, kan du efterlade en Positiv Feedback (5 stjerner ) for os,det er meget vigtigt for os at tilbyde dig vores bedste service næste gang.

Vi vil gøre vores bedste for at gøre det bedre, Håber at blive din bedste leverandør af & ven, Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Afdeling 4 t-shirt baby
Model-Nummer 9Y20042036
Tøj Længde Almindelig
Afdeling 3 Barnet t-shirt
Mønster Type Brev
Afdeling 2 pige t-shirt
Mærke preax
afdeling 10 barn langærmet t-shirt
Køn DRENGE
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
afdeling 9 piger t shirt med lange ærmer kids t-shirts
afdeling 8 piger t shirt med lange ærmer
Stil Mode
Krave O-Hals
Materiale Bomuld
Afdeling 1 T-shirt til piger
Afdeling 7 Girls t-shirts pige top
Afdeling 5 T-shirt til baby piger
Ærme Længde(cm) Fuld
Afdeling 6 skjorter og t-shirts til baby piger

Relaterede varer