TNPA5390 P 2 for Panasonic TH-P42ST30C Strømforsyning yrelsen For TV Oprindelige Board Power Supply Board Tilbehør

kr358.97

butik

Varebeskrivelse


: TNPA5390 P 2 for Panasonic TH-P42ST30C Strømforsyning Bestyrelsen For TV Oprindelige Board Power Supply Board Tilbehør

Kære køber:

Hav en dejlig dag!!Velkommen til min butik,kontakt mig, hvis du opfylder ethvert spørgsmål,jeg vil forsøge mit bedste for at tilfredsstille dig.

Vi er specialiseret i Power Board og andre elektroniske produkter.Vi har egen fabrik og et stort antal af magt bestyrelser til at sælge, så kontakt mig venligst, hvilken model du ønsker og jeg vil give dig den bedste pris.Vi har tusindvis af magt bestyrelser modeller på lager, men vi er ikke i stand til at fremvise alle de produkter, her.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har tekniske spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores produkter og bestilling.Tak skal du have.

Vis fotos

betaling :

Før du køber varer,bemærk venligst:

1. Sørg for bestyrelsen modeller og maskine modeller.

2 .Vi er 100% testet én efter én, før forsendelse .Hvis produktet ikke er defekt under forsendelse, bedes du informere os med det samme efter din modtog den.

3. Vores produkter har gode udseende og funktion .Du kan placere din ordre med 100% sikkerhed.Jeg lover, at alle mine produkter arbejde!!!

4. Uanset hvilken type af TV, så længe de T-con board ' s model og størrelse korrekt ,kan Det være kompatible.

5. Du behøver ikke åbne en tvist, fordi produktet er gamle.Vi har en detaljeret beskrivelse.Hvis du ikke kan acceptere det, skal du ikke gøre for, og undgå at skabe unødvendige konflikter.Tak!

6. En del af produktet er nyt og originalt, i tilfælde af varebeholdninger har nye lager, vil vi sende alle de nye produkter, hvis der i tilfælde af nyt materiel udsolgt, vil vi sende den gamle produkter.De fungerer på præcis samme!Ingen forskel!

7. De produkter er af højeste kvalitet,så hvis du ikke er tilfreds med en vare, du har købt,kan du kontakte vores Customer Service Team .Så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen.

Vi vil sende ordren inden for 1-3 dage efter bekræftelse af betalingen.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kompatibel Audio & Video Udstyr Style Display Udstyr
type1 TV tilbehør
Dimensioner (B X H X D)) 00
Bundt Bundt 1
Type Power Support Bestyrelsen
Model-Nummer Panasonic
Pakke Ja
For Tv fuente de poder
Vægt 0.5kg
Model2 TH-P42ST30C
Type2 Power Supply Board Tilbehør
Model1 TNPA5390

Relaterede varer