PuRui Guld Farve Pailletter Talje Kæde Bælte til Kvinder, Sexet Bikini Beach Mave Kæde Enkel Multilayer Krop Kæde Smykker

kr59.50

butik

Varebeskrivelse


Produkt Navn:

PuRui Kvinder, Mode Bælte Butterfly Høj Talje Kæde Minimalistisk Metal Chunky Kæde Bælter Crystal Kjole Sweater Dekorative Linning.

OPLYSNINGER OM PRODUKTET

Materiale: Aluminium / Legering / Crystal Type: Butterfly Talje smykker Package: 1 X talje kæde bælte

Forsendelse

1、Varen vil blive afsendt inden for 2 hverdag efter modtagelse af fuld betaling. 2、Shipping-adresse skal være bekræftet. 3、Element transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.Det er ude af vores kontrol.Hvis du ikke har modtaget din vare, bedes du kontakte os.Vi vil spore, og hjælpe dig med at løse problemet.Tak for din forståelse.

Kontakt os

1、Hvis du har fundet nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål inden for 24 timer. 2、Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 3、Bedes forstå, at vi er lukkede i weekender eller ferier, så der kan være lidt forsinkelse, i weekender eller på helligdage, vil vi gøre vores bedste for at besvare alle beskeder i næste arbejdsdag.

Returret

Vi vil kræve du til at sende de faktiske fotos af varen er modtaget, sammen med sin emballage (viser etiketten på pakken).Lad os venligst vide grunden.Dette er vores SOP, for os, for at være sikker og for at optage formål.Vi vil være ivrige efter at løse dem på en måde, der køber foretrækker.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes tage et par minutter til at forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 2. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Organ Smykker Type Mave Kæder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse Fest Bryllup Fødselsdag Jubilæum Engagement
Stil Trendy
Element Type krop smykker
Bøde eller Mode Mode
Mærke PuRui
Materiale Metal
Model-Nummer D00715MT5
Metaller Type aluminium legering
farve Guld/Sølv Farve
Form\mønster RUNDE
Crowd Kvindelige pige, dame, kone, mor, datter

Relaterede varer