Jul Maske Elk Maske Camouflage Med Filtre Bomuld Genanvendelige Vaskbar Masker Ansigt Unisex Anti Munden-dæmpe Bevis Masques

kr39.55

Event & Fest

Varebeskrivelse


【 Brugerdefineret mønster Masker: min ordre 100pcs 】

Denne maske er en fælles dekorative bomuld maske, ikke et medicinsk maske Vær venlig bemærkes,,de anførte produkt er fremstillet og distribueret i udlandet, og er underlagt lovgivningen i sit hjemland.Produkt Beskrivelse Øre rem er bløde og elastiske, stærke trækstyrke, der er egnet for de fleste står typer Anvendelsesområde: metroxpress Maske style: Øre type Sex er relevant: Unisex Størrelse: Unisex Farve : Som vist på billederne.Emballage: 1stk/pack BEMÆRK 1.Tillad lille afvigelse ved målingen. 2.På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder,tak for forståelse.

FORSENDELSE

1. Bemærk sørg for, at modtageren af oplysninger være korrekte og fuldstændige, herunder Navn, Adresse og Telefonnummer.For russisk Køber, din modtager navn skal være komplet, i tre ord. 2. Efter betaling er succes kontrolleret og behandlet, den pakke vil blive sendt ud inden for 1-5 hverdage. 3. Standard GRATIS Forsendelse Metode er Kina Post, der er Registreret luftpost, tracking nummer vil blive leveret, og kan spores.På grund af den Internationale Skibsfart, leveringstiden varierer, afhængigt af land og kurer-service, de fleste af de lande, der er nået inden for 10-20 dage. 4. Følgende leveringsmuligheder er til rådighed, men shipping gebyr er på Købers konto: UPS, FedEx, DHL, EMS.Leveringstid vil være 1-2 uger.( Hvis din ordre overstiger $300 , Gratis shopping) 5. Told og importafgifter: Ordrer kan det være nødvendigt at rydde toldvæsenet i dit land.Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger, de køber, vil være at indsamle disse gebyrer efter Brugerdefinerede Office -; Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel.Vi håber inderligt, at du ikke bruger ekstra import omkostninger eller fortoldning forsinkelser, som er en grund til at anmode om refusion til eller forlader negativ feedback køber beskyttelse Fuld Refusion, hvis du ikke modtager din ordre; Defekt, beskadiget eller gå glip af-afsendte varer er berettiget til en fuld refundering; Varen ikke er som beskrevet, eller lav kvalitet, kan du returnere det inden for færdiggørelse og modtage en fuld refusion.Tilbagesendelse shipping gebyr vil blive betalt af dig.Eller, du kan vælge at beholde produktet, og er enige om tilbagebetaling beløb direkte med sælger Om feedback Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Jeg håber, du er tilfreds med vores produkter.Vi ville sætte pris på det,hvis du kan give os apositive feedback(5 stjerner),feedback er veryimportant til os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!kontakt os Hvis du har spørgsmål eller problemer med vores produkter, betalinger, shipping og tilbagebetalinger, er du velkommen til at Kontakte Os, vi er mere end glade for, og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stil maske vaskbar
Type maske fest
Dækker Område Nederste Halvdel Ansigt
Navn Jul Maske
Aldersgruppe Voksne
Model-Nummer 302001
Lejlighed Party
Maske Materiale Bomuld
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer