UsualYeah Knap T-Shirt Kvinder Turn down Krave Toppe Chiffon Patchwork Lange Ærmer Falske to stykker T-Shirt Kontor Dame Arbejdstøj

kr81.47

Toppe Og Tees

Varebeskrivelse


Om Told

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke guarrante ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.

Bemærk:

Hvis du vælger den gratis levering valgmulighed, vil din pakke vil blive leveret direkte til din hjem blot én gang, eller det vil sende til dit lokale posthus, så er du nødt til at tage din tracking-nummer og din personlige ID for at samle dine varer.Vi vil informere dig med det samme, når din pakke er blevet sendt ud.

Hvis du vælger hurtig forsendelse, skal du huske at forlade dit telefonnummer, dette er nødvendigt for hurtig forsendelse.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

Vi har en QA-teamet for at teste din bestilte produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig.Men har du brug for at bekræfte din kjole størrelse omhyggeligt, før du køber ( en størrelse måling vil blive vist under hvert punkt ).

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb, kan du returnere eller bytte din varer inden for 10 dage fra den leverede dato.

Anmodning:

Opmærk : vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt.

Følgende oplysninger er påkrævet, når du giver udtryk for problemet:

*Bestil antal

*Varen er SKU nummeret

*Billede af defekten.

1. De elementer, der modtages inden for 10 dage fra den leverede dato. 2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage. 3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale bomuld, chiffon
Toppe Type Tees
Mærke USUALYEAH
Element Type toppe
Mønster Type Solid
farve mørk pink, hvid, sort
Chiffon patchwork Falsk to stykker
Farve Stil Solid Farve
Tøj Længde Almindelig
Krave Turn-down Krave
Ærme Stil Almindelig
Ærme Længde(cm) Fuld
Stil Mode
Dekoration Knap
Stof Type Klædes
Køn KVINDER

Relaterede varer