Nye TW-9010 Lcd-Fjernbetjeningen Fob Tamarack For Tomahawk TW9010 Uncut Blade Fob To Vejs Bil Alarm System, Tomahawk TW 9010

kr68.08

butik

Varebeskrivelse


Bemærk

For det produkt, vi har altid opretholde denne forretningsfilosofi, den samme leverandør, det samme produkt, højere kvalitet og lavere pris!

Dette er det seneste produkt, laveste pris, og hvis du vælger at købe mere end én, kan du også få mere favorable priser, abonnere på mit lager, vil du finde de billige produkter.Vi har altid forfølge bedre service, og håber, at du vil anerkende vores indsats, tak for din støtte!

FAQ

1. Skal jeg betale told?

Dette afhænger af Told i dit land, kan du blive opkrævet told og afgifter for noget, der er købt online.Køber har selv ansvaret for brugerdefinerede skatter.Men normalt behøver du ikke at beskæftige sig med dette problem.

2. Hvad skal du erklære, at told?

Vi har normalt erklære, at den lavere pris på fakturaen/regningen for at hjælpe med at undgå told, men hvis du har nogen anmodning om erklæring, kan du efterlade os en besked på ordren før afsendelse.

3. Vil du kontrollere Varerne før sende pakken?

Ja, vi har professionelle medarbejdere teste Varer længe før sende ud, og vi vil pakke forsendelsen godt nok, skal du ikke bekymre dig.

4. Som logistiske metode vil bruge til at sende min ordre?

Det vil afhænge af dit valg, men vi anbefaler, at du vælger en logistik metode, der kan give dig med tracking oplysninger, således at logistikken vil være sikrere og mere præcis

5. Hvordan omkring efter salg service for ordren?

Vi har professionel Ingeniør team til støtte for efter-salg service,er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen problemer under brugen af dette produkt.

Tilbehør, der er fremstillet i Kina, for russisk Version Bil anti-tyveri-system !

Vær Opmærksom på:nøglebladet for V. W,kontroller venligst inden bestilling!

Pakke liste:

1* TW9010 nøglering

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke NFLH
Type Af Fjernbetjeningen Med LCD-Fjernbetjening
Feature2 Nøglen fosteret er For V. W bil
Funktion For Tomahawk TW9010 nøglering nøglering
Fjernbetjent Ja
Type Tyverisikring På To-Vejs
Typen Af Tilbehør Særlige Dele Af Anti-Tyveri-Enhed

Relaterede varer