AppDee Sort kunstlæder Rattet Dækning for Ford Focus 2 2005-2011

kr95.89

Varebeskrivelse


Store nyheder: Produkt, materialer og processer er fuldt opgraderet! ! !

1.Udvalgte high-density microfiber behandlet, mere slidstærk, ridsefast, og øget service life 2.Efter en særlig behandling, produktet bliver blødere, lettere at sy, og har en højere passe på rattet.Syning i vinteren, mere i stand til at vise fordelene Bemærk: 1. Tjek omhyggeligt, om din bil rattet, er det samme som vores billede.Hvis det er det samme, kan du købe det.Hvis det er, skal du give din rattet billede til kundeservice. 2. Produkt materiale: kunstlæder (high density microfiber). Hvis du ønsker at købe Ægte Læder, klik venligst på nedenstående link 3. Hvis du har brug for personlig tilpasning, bedes du kontakte kundeservice. 4. Dette produkt er en rattet dække, ikke et rat!Vær venlig ikke at fjerne den oprindelige læder !

Feedback :Hvis du er tilfreds med vores produkter , bedes du give mig en god feedback, og 5 stjerner , tak . Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter , så kontakt os og fortæl mig, hvad problemet , vil vi hjælpe dig med at løse .Fordi vores mål er : 100% kundetilfredshed .

Kontrovers : Har spørgsmål, bedes du kontakte os, må du ikke åbne den tvist, fordi vi har evnen til at hjælpe dig med at løse alle problemer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Bredde 12inch
Item Højde 5inch
Specielle Funktioner føler sig trygge, Modstandsdygtig over for slid og ælde, non-slip
Mærke APPDEE
Element Type Styretøj Hjul Og Rat Hubs
Emne Diameter 38inch
Materiale Type micro fiber læder
Element Vægt 0.35kg
Item Længde 20inch
Model Navn MD-201808031-1

Relaterede varer