12 stk ins stue kalenderlys dekoration kreative spot guld dekorative glas bryllup Lysestage cup lys krukke gøre

kr188.92

Home Decor

Varebeskrivelse


Gyldne lysestager vil føje til dit hjem eller begivenhed indretning

Kviksølv glas lysestager, som stå på ethvert skrivebord indstilling.Uanset om du ønsker at dekorere dit hjem eller plan begivenhed dekorationer, vil du ikke gå glip af disse elegante og elegante holdere.Desuden: lysestage har 12 dragter, så du vil ikke have nogen indflydelse på tilrettelæggelsen af parterne.

Lad guld vise deres klassiske skønhed på enhver lejlighed.

I enhver lejlighed (såsom et bryllup eller engagement party) er medtaget som et centralt for at opnå en hjertelig atmosfære.Du kan også bruge stearinlys i hjemmet til at skabe en oase af hygge og romantik, såsom afslappende.Den udsøgte spottet guld mønster på magisk vis vil lyse op på plads, forbedre dit humør, og nyde de gode tider med dig selv eller andre vigtige personer (bemærk betale hyldest til middag).Både omgivende luft. flammeloes LED-lys og fyrfadslys kan kombineres med kviksølv glas.

Guld-farvede spottet lysestage er fremstillet af høj-kvalitet kviksølv glas og er både holdbare og genanvendelige.Du kan nemt rengøre dine briller uden at bekymre dig om at miste dine glamourøse gyldne look.Med 2.16" (øverst i diameter) og 2,7" (højde) målinger, glas lysestage, der passer uden besværlige.

Flere fordele: De kan blive kaldt glas lysestager, men de er endnu mere end bare te lys, og andre elementer såsom indpakket slik let kan opbevares i glas.Brug din kreativitet til at præsentere unikke ting for kære eller ved særlige lejligheder.

Bemærk venligst: Du vil modtage et sæt af 12 guld-glas lysestager; te lys er ikke inkluderet i prisen.

Bryllup, bruden, brusebad.

En gylden lysestage med guld mønster på stedet skaber en romantisk atmosfære.

Guld er en evig romantiske tema og et godt valg for enhver moderne og traditionelle tabel.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type stearinlys cup
farve Guld
Materiale Briller
Mærke CHUANGGE
Vægt 91g
Størrelse 5.2cmx6.5cm

Relaterede varer