15m2 Gulvvarme Måtten Til Indendørs House Warming 220V 150W/M2 Med Valg Termostat

kr1 460.23

butik

Varebeskrivelse


At Bringe Det Moderne Luksus Af Gulvvarme, Og Undertile Varme Til Hver Husstand Og Hjem

Fuld Teknisk Support er gratis fra projekt start til slut og vi vil hjælpe med eventuelle spørgsmål, du har til at sikre, at dit sind er sat på brugervenlighed.Opdatering af dit badeværelse og nyde de varme fliser under dine fødder på de kolde, kølige morgener med Anlt Gulvvarme Måtten!

Anlt Gulvvarme Måtten, som er 0,5 m bred (f.eks. 10sqm mat = 0,5 m x 20m lineær længde) kan rulles ud og skæres ud i form til at passe ind i ethvert rum.Største mat størrelse er på 15 m2. Når du har behov for 13m2 eller højere, kan du bestille yderligere 2 måtter til at møde dig den ønskede størrelse.Eksempel - 16m2 krævede = 2x 8m2 I prisen med mat: 1. 4 mm tynd 150w/kvm Output Varme Måtten 2. Kanal rør 2.5 meter 3. Installation manual I prisen med termostat: 1. Gulvtæppe probe føre til 2,5 meter 2. Installation manual Vores varme måtten er ideelle til Badeværelser, Køkkener, Stuer,Spisestue, Værelser og de fleste andre områder.Måtterne er egnet til mosaik, porcelæn, keramik og sten, fliser samt tæppe og vinyl gulve, så længe måtten er dækket i en fleksibel self leveling sammensatte.

Vejledning Til Installation

Bemærk der MÅ IKKE skæres i, skade eller forkorte den varme kabel!!!!!!Kun skåret, og drej glasfiber mesh.Vær venlig IKKE at krydse ledning over den varme kabel eller kolde ledning!!!!!!Vær venlig IKKE at GØRE det varme kabler krydser eller tryk!!!!!!Alle elektriske tilslutninger skal udføres af en fuldt kvalificeret og autoriseret elektriker!!!

Vi tilbyder alle vores kunder FRI, HURTIG levering til hele verden med Sikos.dk,Epacket,og Sælgerens Forsendelses Metode,vil Vi sende varerne i løbet af en uge efter modtagelsen af din ordre.Normalt varer vil nå frem til din adresse inden for 30 dage.Alle vores leverancer kan spores, så tøv ikke med at spørge en af de ansatte, der vil være glade for at hjælpe.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Antallet af dirigent
Mat widt
Dirigent materiale
Mærke ANLT
Materiale PVC+Fluorpolymer+Kobber
Isolering materiale
Nominel spænding
Type
Længden af powe-ledning
Spænding 220V
Effekt
Model-Nummer ALTFV2R-100-100/12
Dirigent Type
Ansøgning
Magt 150w/m2
Varmelegeme maksimale temperatur
Gulvvarme Del Type Gulvvarme Kabler

Relaterede varer