Cargador reloj inteligente para amazfit bip base de loading con pines para cargar cargador USB-magnético repuesto para Amazfit Bip

kr36.63

Bærbare Enheder

Varebeskrivelse


OPLADER AMAZFIT BIP

Oplader-eller reservedel til din Xiaomi Amazfit Bip.Brug den til at oplade din smart ur uden problemer, som med det oprindelige, eller til at have en anden oplader til din rejse.

- 100% kompatibel Xiaomi Amazfit Bip, funktioner som den originale oplader.

- Let og holdbar , sikrer belastninger til Amazfit fuldt ud at sikre din enhed.

Alle vores forsendelser er lavet fra Madrid (Spanien), samme dag (hverdag), hvor du foretog købet, forudsat at den udføres før 13:00.Derfor, før du køber, det er vigtigt at kontrollere, at levering adresse, der er den rigtige, som efter vi har behandlet din pakke, vil det være umuligt at gøre nogen form for ændring.

De leveringstider er en tilnærmelse.Disse tider ikke tager hensyn til forskellige faktorer, der kan påvirke leveringstiden er estimeret i begyndelsen.

-Hvis du har nogen problemer med levering eller vare, bedes du kontakte os direkte som vi vil ALTID give dig en løsning.Vores mål er at tilfredsstille alle vores kunder, og en negativ feedback vil ikke løse dit problem.

Vores forpligtelse er til glæde for alle vores kunder, og vores garanti, de tusinder af gange, at vi allerede har opnået.Tøv ikke med at kontakte os med eventuelle type af hændelse.

Hvis du har brug for at kontakte os, så gør det via det interne beskedsystem .Hvis du foretrækker det, kan du også ringe til os på: 91 231 82 27 , i timer, L-V:9: 00-14:00.Vi vil forsøge at give dig den bedste løsning for dig at blive en del af vores lange liste af tilfredse kunder.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Opladere
Oprindelse ES(Oprindelse)
Sprog Spansk
Kompatibilitet Android

Relaterede varer