Naturlige Pink Opal Perler Runde Løs Sten Perler til smykkefremstilling DIY Armbånd Tilbehør 15" Strand 6/8/10mm

kr27.32

Varebeskrivelse


Navn: Naturlig Pink Opal Perler Runde Løs Sten Perler til smykkefremstilling DIY Armbånd Tilbehør 15" Strand 6/8/10mm

Størrelse : 4mm 6mm 8mm 10mm 12MM

Maengder: 6mm om 61pcs en streng perler 8mm om 46pcs en streng perler 10mm om 36pcs en streng perler 12mm om 36pcs perler en streng Længde: 15 tommer per starnd (ca 38cm) Anvendelse: Perfekt til gør det selv smykker gør og kunsthåndværk.Du kan bruge dem til at lave armbånd, halskæder, øreringe, fodlænker eller anden side håndværk!

Bemærk: Du vil modtage real size produkt.Billedet kan være større på skærmen.Farven kan variere lidt på grund af den farve af hver enkelt skærm.Check venligst de størrelser, før køb.

1.Ordrer er generelt sendes ud inden for 2-3 dag efter at din betaling er gennemført. (Sat.Sun.og helligdage undtaget)

2. Fragt og Leveringstid

△For beløb, der er mindre end $15 , vil Vi tilbyde gratis Økonomisk Shipping som Cainiao Super Globale Økonomi eller Kina Post lille pakke plus, som skal tage omkring 30-50 dage til destination.

△For beløb, der er over $15 , så Vi tilbyder gratis Standard levering som Sikos.dk Standard shipping, Kina Post Registrerede e-Mail eller Epacket, der skal tage omkring 15-35 dage til destination.

△For beløb, der er over $150 , vil Vi tilbyde gratis hurtig Hurtig som DHL, Fedex og TNT som skal tage omkring 3-7 dage til destination.

3. Alle told gebyrer, afgifter og skatter til at importere til din land, er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesgebyr.Disse afgifter er købers ansvar.Håber du kan forstå.

Q: Kan du tilbyde dropshipping ?

A: Ja, selvfølgelig!Vi vil ikke omfatter nogen form for salg info i pakken.

Q: Hvordan kan jeg få rabat ?

A: vi kan tilbyde en ekstra rabat, når din ordre beløb er over $30. Hvis du gerne vil engros-ku, pls kontakte vores kundeservice er gratis og vi vil tilbyde dig en god pris.

Q: Hvordan kan jeg gøre med denne situation, jeg ikke kan modtage pakken, eller jeg har et problem med varen.

A: Pls kontakte os med det samme.

Generelt, Hvis du ikke modtager pakken, jeg vil ind og vil tilbyde dig info eller refusion eller send igen.

Hvis der er nogen problemer med varen, vil vi tilbyde dig en løsning i henhold til den specifikke situation.Må ikke bekymre dig.Jeg vil ikke lade dig tab.

1. Din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service. 2. Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig. 3. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her.Tak

"elsker perler" er en af de mest professinal sten perler leverandører i Kina.Vi leverer høj kvalitet, sten perler og andre smykker at gøre forsyninger til 10 års online og offline .

Der er så mange Sikos.dk sælgere købe varer fra os.Fra sten perler, akryl perler etc.til smykker resultater som hop ringe, spænder, perle caps, overliggere etc. w e sigter mod at fodre alle dine behov til håndværk.

Vi betjener privatkunder og tilbyder dropshipping med praktisk smykker håndværk forsyninger .Vi tilbyder også engros pris til forretnings kunder.Vi er det bedste valg for dig.

"elsker perler" store løfter til at give kunderne den bedste oplevelse og service.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Spacer Perler Natursten
Bøde eller Mode Mode
Ydre Diameter 8mm
Model-Nummer lb06868
bijoux piedras naturales
Perler til Armbånd Natursten
farve Pink
Passer til Perler til Smykker at Gøre, DIY Armbånd, Halskæde, Øreringe
Metal Type INGEN
DIY Perler til Armbånd
Nøgle Ord 1 abalorios, perles
Perles perler Sten til smykker
Oprindelse KN(Oprindelse)
Smykker Tilbehør Perler Til Håndarbejde
Længde about 15inch (38cm)
løse perler Engros Perler,Perles,Tilbehør
Item Form Runde Form
Element Type Perler
Størrelse 6mm 8mm 10mm
Mærke GMB724
Element Vægt 23-56g
Materiale Pink Opal

Relaterede varer