Kamera Taske Tilfældet For Canon Powershot SX740 G7X Mark II SX730 SX720 SX710 G15 G16 G9 SX610 SX400 SX410 SX150 G9X G1X MARK II III

kr72.95

butik

Varebeskrivelse


Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet

Mode og unikke design

Grid stof skulder taske til digital kamera

Spænde lukninger sikre, at dine enheder ophold sikker og korrekt i posen

Justerbar skulder strop til din nem og bekvem at bruge

Blød foring giver stor dæmpende effekt

Beskyt dit kamera mod skader, støv og ridser

Intern size(L x W x H): 95 x 75 x 125mm ca

eksterne dimensioner(L x W x H): 120 x105 x 150mm ca

Understøtter engros-og OEM-tilpasning

Kompatibel med:

For Canon Powershot SX720 SX710 SX700 G9X G7X mark II SX610 SX400 SX410 SX150 SX130 SX120 SX110 G15 G16 G9.....

For Canon Powershot G15 G16 G1X Mark II G1X2 GX1 SX500 SX600 SX720 SX710 SX700 SX160 SX150 SX130 S100 S120....

Bemærk at måle dit kamera til at sørge for størrelsen af de Kamera Tilfælde passer til dit kamera, før budgivning!!eller giv os venligst besked om dit kamera model,således at vi kan kontrollere det, før forsendelse.

Bemærk: Dette billede er en model, der viser, rigtige produkt, har ingen nettet!

Pakke Indhold:

Kamerataske x 1

Skulder Rem x 1

Skærm:

Vi foto af vores professionelle fotografer, der tager sigte på at betjene dig bedst ægte fotos.Det element, som du modtager, er den samme som billeder, men vær venlig at tillade aberration.Hvis du er interesseret i vores produkt, og ønsker at købe, placere en ordre, derefter fuldføre betaling.

Forsendelse:

1. Worldwide Shipping , for At reducere dine udgifter, hver vare vil blive sendt med tracking NR. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Returnering/Refusion:

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Shipping gebyrer, der er afholdt ved returnering af varer afholdes af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit indlæg.

Told:

Ordren vil blive erklæret som gave eller lavere værdi for at minimere din brugerdefineret skat, og let tilpassede procedure.Hvis du finde ud af oplysninger om import skattemæssige situation i dit land, og du mener, at der er måder at minimere de skatter, du skal betale (eller fjerne de skatter, i alt), bare fortælle os, hvad du har brug for ved at sætte instrukser (om mærkning, pakning, erklæringer, fakturaer osv.) i kommentarfeltet i kassen.Vi er mere end glade for at følge dine anvisninger.Attention please!Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Feedback:

Som din feedback er virkelig vigtigt for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Du bedes kontakte os, før de forlader negativ feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse problemerne.Tak for din forståelse!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Pakke Ja
Type Kamera Tasker
Bruger Universal
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke QiZvvo
Stil Håndtasker
Model-Nummer Kamera Case Taske
Materiale Nylon

Relaterede varer