Artsu Ærmeløs Off Skulder Toppe I 2020, Sommer Mode, Sexet Corset Afgrøde Toppe Vest Kvinde Undertøj Backless Bustier ASVE60752

kr30.36

Toppe Og Tees

Varebeskrivelse


størrelsen UK EU ' s BUSTE, TALJE LÆNGDE S 6 34 73-88 61-70 29 M 8 36 77-92 65-74 30 L 10 38 81-96 69-78 31

Engros-og drop shippingare bothwelcomed.For engros, vi tilbyder rabatter og gratis hurtig forsendelse, EMS, DHL, som kun tager 3-7 dage til at ankomme d.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.Hvordan kan spore min parecl?Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: (Kopieret til browseren for at åbne) Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto Er der nogen customstax?På grund af forskellige politikker i forskellige lande, kan der være en told skat, der skal betales af køber.Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .Og 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre.

2. Skønhed køber vise billederne er strålende, forlader skønhed billeder og detaljer vil anbefale, og hjælp til andre købere .

3.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, pls kontakte os ,lad ikke negative feedback,Vi garanterer 100% at løse eventuelle problemer for dig.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type toppe
Mode Nye,Preppy stil,Sexet,Bodycon,Party,Bolden Kjole,Søde piger
Model-Nummer crop top
Mønster Type Solid
Materiale Bomuld
Stil Casual,Kort,Sexy&Club,Mode,Nyhed,Vintage
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dekoration INGEN
Toppe Type Tank Tops
Stof Type Klædes
Køn Kvinder Tøj,Kvinder,Damer,Piger
Mærke ArtSu
Tøj Længde Kort

Relaterede varer