For Doro U Føler Lite Ufeel LCD-Skærm, Touch Screen Digitizer Assembly LCD-Sreen panel for Doro U Føler ufeel lite lcd -

kr100.94

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


For Doro U Føler Lite Ufeel LCD-Skærm, Touch Screen Digitizer Assembly LCD-Sreen panel for Doro U Føler ufeel lite lcd -

Bemærk:

1. du bedes venligst prøve det først, før du har installeret, hvis du ikke kan test det og sætte ind i din mobiltelefon , hvis det er skader, og har problemet , der er ingen tilbagebetaling , ingen garanti.Du ville bedre optagelse af en video når du åbner pakken, for at undgå problemer og tvister.

2. Om lcd-kvalitet, nogle gange lcd-vil få døde pixel, og for lcd-med billede , hvis det ikke er varmt model, rammen måske er den anvendte ramme , men lcd-er ny.det er alt der ikke hører til kvaliteten.

Hvis du kan huske det og ikke acceptere den kvalitet, pls ikke købe lcd-fra vores butik.tak for din forståelse~

Beskrivelse: 1. Produktet er brugt til at reparere erstatte din forkert, beskadiget, revnet, som ikke er indregnet, LCD touch-skærm 2. Store mængder på lager 3. Testet inden levering, og 100% fungerer godt 4. Forsendelse i 5-7 arbejdsdage efter bekræft betaling 5. Fremragende service efter salg 6. Professionel installation anbefales.Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader på din mobiltelefon/mobiltelefoner, der kan forårsage i de uprofessionel udskiftning af reservedele.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale TFT
Skærm > 3"
Kompatible Mærker WIKO
Certificering INGEN
LCD-Kit Ja
Display Opløsning 1280x720
Punkt Betingelse Ny
Model-Nummer For Doro U Føler Lite / for doro ufeel
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm

Relaterede varer