3D Magic Cube Perplexus Labyrinten Labyrinten Rullende Bold Balance Hjerne Teaser Læring undervisnings-IQ legetøj for børn

kr36.51

Legetøj & Hobbier

Varebeskrivelse


3D Magic Cube Perplexus Labyrinten Labyrinten Rullende Bold Balance Hjerne Teaser Læring undervisnings-IQ legetøj for børn

Specifikationer: item-Pladsen bolde : 6x6x6cm materiale:plast Aldersgruppe: > 6 år gammel

Package Oversigt: 1 * Magiske Intellekt Bold

Internationale Købere Bemærk:

1,Ekspert package: at skære ned på den pris , de fleste af legetøj vil blive pakket uden original box ,de fleste af legetøj fra vores butik vil blive sendt med eksport standard pakke,, som kan være til gavn for vores købere direkte.

2,importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

3. Vi tilbyder gratis fragt ved China post air mail : Generelt, levering til USA tager omkring 20-30 dage.

4. Levering til Canada , AU, STORBRITANNIEN og andre Europæiske lande tager omkring 15-39 dage.

5. Hvis du har brug for varen meget hurtigt, så kontakt os for hurtig forsendelse.Vi vil beregne hurtig forsendelse omkostninger for dig.Hurtig levering tager omkring 3-7 dage til at ankomme.

6. Hvis du ikke har fået det inden for shipping tid, bedes du venligst ikke tøve med at kontakte os.Vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.

7. Fordi nogle gange vil det være forsinket for trafik eller fly.Du må ikke åbne tvist til os.Vi vil tage ansvar for at sende eller refusion for eventuelle tabt element.

Betaling:

1. Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Sikos.dk .Du kan vælge en metode som er mest belejligt for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Sikos.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

Al betaling skal være færdig inden for 3 dage, ellers vil resultere i en ulønnet påmindelse.

2. Told, skatter, afgifter eller gebyrer er ikke inkluderet i prisen, du betaler til os.

Returret:

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback:

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak skal du have.

Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback, før e-mail dit problem til os.Vi kan hjælpe dig med at løse problemet.Alle problemer kan løses.Tak igen!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke criswisd
Pakning 1PC labyrint kugle
Advarsel små dele ikke for børn under 3 år
Puslespil Stil Slide Puslespil
Model-Nummer WL-HS-7109
Aldersgruppe > 6 år gammel
Køn Unisex
Stilarter Pladsen
Størrelse 6x6x6cm
Stil Geometrisk Form
Plast Type ABS
Materiale Plast
Pakke Opp taske

Relaterede varer