Shaperwear Talje Træner Neopren Bælte Vægttab Cincher Organ Shaperen Tummy Control Strap Slankende Sved Fedtforbrænding Åndbar

kr59.32

Tøj Tilbehør

Varebeskrivelse


[xlmodel]-[brugerdefineret]-[55183]

Om denne vare

KROPPENS FORM og VÆGT TAB : Justerbar Velcro stropper og stærk elastisk stof.Træning mave band giver dig mulighed for at opnå de higede timeglas figur, du ønsker.Talje træner bælte øger også termisk aktivitet og stimulerer sveden, accelererer mave fedt brænding proces til at forme og reducere fedt i taljen området.

LÆNDESTØTTE & TALJE BESKYTTELSE : De fire forstærket bo nes i denne mave shaper for kvinder med stramme omgivelser kan holde din ryg i god form ved at forbedre kropsholdning og stabiliserende pigge og dermed forhindre talje skader under træning.

ÅNDBART og BEHAGELIGT : Perforeret og Latex-fri Neopren gør denne slankning taljen bælte til kvinder, åndbar, hvilket gør du føler dig godt tilpas, når du sveder.Det vil stimulere dig til at svede mere i varm dag og holde dig varm på en kold dag, mens bidrage til at reducere maven fedt.

BRED ANVENDELSE : Dette bælte for ryg og mave kan bruges i dit daglige aktiviteter, mens på kontoret, på indkøb, løb, træning, motion, etc.Det er den bedste gave, du kan give til en ven eller familie medlemmer, der ønsker at holde sig i form/miste maven fedt, postpartum recovery, rygstøtte, og opretholde den perfekte timeglas figur.

BEMÆRK : Hver talje træner bælte leveres med en gratis måle bånd.Vælg den passende faja organ shaperen ifølge den BREDESTE del AF DIT UNDERLIV i STEDET FOR DINE BUKSER STØRRELSE.Skal du undgå direkte kontakt med din hud, hvis du let irriteret, eller er allergisk.Velkommen til os for et produkt spørgsmål og vi vil svare dig i overensstemmelse hermed, og hurtigt.

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[55139]

1.OM FEEDBACK

1) Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .og 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre.

2If du ikke tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader negativ feedback.Vi garanterer 100% slove en y problem for dig.

2.OM FORSENDELSE

1 Forberedelse Tid: vi har brug for 1-3 arbejdsdage at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

Attent: vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt.

2About Told

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Men vi vil refundere din betaling for hurtig forsendelse(hvis du har betalt) til din konto indenfor 24 timer.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

3About Package Tabt

Hvis pakken er gået tabt under forsendelsen,vil vi være ansvarlig for dette, og give dig fuld refusion.

Pease kontakte vores Kundeservice, før du åbner tvist.Vi lover at give dig 100% tilfreds løsning.

Hvis du ikke kan lide de elementer, der er modtaget,bedes du holde oprindelige pakke og betale for retur forsendelsesomkostninger.

3.OM AT VENDE TILBAGE EXCHANGE POLITIK

Vores online-shop kan sælge baseret på deres fremragende design og dokumenteret pålidelighed.Så kvaliteten er sikret.Også vi har en QA-teamet for at teste din bestilte produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig.Men har du brug for at bekræfte din kjole størrelse omhyggeligt, før du køber .

Hvis du har nogen spørgsmål om denne politik for tilbagesendelse, er du velkommen til at kontakte os!

4.OM ENGROS-OG DROP SHIPPING

1 Til engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 3-7 dage til at ankomme.

2 drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.

5.OM SPORE DIN PAKKE

Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktioner 2 indsamling,mave, bryst support
Mønster Type Solid
Materiale Spandex
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktioner 1 Talje støtte, forme
Model-Nummer Organ shaperen
Køn Unisex
Stil Mode

Relaterede varer