XQRC Simulering af cockpit plads instrumentbrættet, rattet transparent interiør til 1:10 RC styr traxxas trx4 defender

kr178.21

Varebeskrivelse


[xlmodel]-[brugerdefineret]-[54790]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[54790]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[54790]

XQRC Simulering af cockpit plads instrumentbrættet, rattet transparent interiør til 1:10 RC styr traxxas trx4 defender

Vi leverer engros priser i denne butik ' s produkter.Hvis du ønsker at bestille mere, er du velkommen til at kontakte os og vi vil give dig den bedste pris.

kendetegn:

100% new høj kvalitet.

Transparent interiør, som du kan farve i henhold til din foretrukne farve.

Gør din fjernbetjening bil mere realistisk.

Inspireret af rigtige biler.

Parametre:

Farve: gennemsigtig

Størrelse: 450mm * 195mm * 125mm

Vægt: 180g

Forsendelse liste:

1 * sæt trx4 transparent interiør

[xlmodel]-[photo]-[0000] Fotos Liste

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[54781]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[54781]

1.Vores virksomhed blev grundlagt i 2008, har været i forskning, udvikling, produktion og salg i mere end ti år.

Fabrikken er beliggende i RC-model fabrik i Shenzhen, Kina.Hvis du har brug for store eller for kundetilpassede produkter, bedes du kontakte mig.

2. Vi accepterer Alipay, Western Union og Bank Transfer.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.

1.Worldwide shipping. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse. 4. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning .Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2.Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3.Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb , efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.Efter både køber og sælger annullere transaktionen fra Sikos.dk.Eller, du kan vælge at få en erstatning. 4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.100% Reelle Billede.Vi tager billeder af produkterne af os selv, for at vise dig de originale produkter.Disse er kun vejledende, fordi der kan være en lille smule forskel mellem de billeder og den virkelige vare.Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).

1.Købere tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen. 2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomhedskommunikation udvikling.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, vil vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger til os. 3.Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Af Forbrugsstoffer Samlet klasse
Mærke XINQIRC
Tekniske parametre KV1100
Model-Nummer trx4
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Bil Shell
Oprindelse KN(Oprindelse)
For Køretøj Type Biler
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Plast Type PC
Materiale Plast
RC Reservedele & Accs Baldakiner
Størrelse 450MM*195MM*125MM
Akselafstand Skruer
Mængde 1
Fire-hjulstræk Egenskaber Assemblage

Relaterede varer