2019 6XL Plus Size Sommeren Blonder Kjole Kvinder Casual Sexy Hule Ud 5XL Vestidos Dame Kontor Elegante Kæmpe Store Størrelse Part Tøj

kr103.31

Tøj til kvinder

Varebeskrivelse


BEMÆRK: 1. Bedes du nøje følge den størrelse tabel for at vælge den størrelse.Vælg ikke direkte i henhold til dine vaner. 2. Størrelsen kan være 2-3cm adskiller sig på grund af manuel måling.Bemærk venligst, at når du måler.

Sådan måler du din krop?a) Buste

*Dette er ikke bh-størrelsen!

*Bære en bh på uden indlæg (din kjole har en indbygget bh)

*Slap af i armene og lad dem hænge langs siderne

*Træk båndet rundt om den fyldigste del af dit bryst

b) Talje

*Find din naturlige talje

*Det er den smalleste del af taljen

*Normalt 1 i.over navlen

*Hold målebåndet løs omkring taljen for at give mulighed for vejrtrækning værelse

c) Hip

*Find den bredeste del af hofterne

*Normalt ca 7 i.under den naturlige talje

*Målebåndet skal børste på tværs af både hipbones

d) Indvendige benlængde

HOT SALG

KØB NU> $16.98 HOT SALG

KØB NU> $17.98 HOT SALG

KØB NU> $15.98 HOT SALG

KØB NU> $17.98 HOT SALG

KØB NU> $16.98 HOT SALG

KØB NU> $17.98 HOT SALG

KØB NU> $15.98 HOT SALG

KØB NU> $15.98

Bemærk: 1. Sørg for at adressen er korrekt, og vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. 2. Vi forstår fuldt ud, at det ville blive frustreret, når overførslen tager længere tid end forventet.Som vi har lovet, vil vi skibet ud af de elementer inden 7 dag efter betalingen godkender, men det shipping, der er kontrolleret af rederiet, og vi er lige så ivrige som du er.Lav rating på fragt tid vil være urimeligt over for os.Deres forståelse er værdsat.Vi håber, at vores kunder være tilfredse, når de har modtaget vores varer, så du kun købe, når den shipping tid er acceptabelt for dig. 3.Gratis fragt ved ePacket til USA. 4. Vores standard forsendelse metode er Kina Post air mail med tracking.Betaling: 1. Vi accepterer Alipay kun. 2. Klik blot på "Betal Nu" - knappen øverst i din endte auktion til at indsende en sikker betaling gennem kassen. 3. Endelige køb pris ikke dækker alle gældende skatter eller afgifter, der måtte være, der pålægges af toldmyndigheder .Køber har selv ansvaret for sådanne afgifter 4. Hvis du har problemer med betalingen,bedes du informere os.Vende tilbage og Feedback: 1.For nogen personlige årsager (vælg en forkert størrelse / forkerte farve / passer ikke ), kan du blot maile til os for at få return-mail-adresse og returnere varen(s) i sin oprindelige tilstand.Retur forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.Vi vil ikke acceptere nogen elementer med lugt (parfume, røg, osv.) 2. Hvis varer, der er beskadiget, skal vi blive kontaktet inden for 24 timer efter modtagelsen. 3. For andre problemer med kvaliteten, så refunderer vi straks når vi har modtaget foto af varen. 4. Varen skal returneres inden 14 dage efter, at køber har modtaget det. 5. Vores Mål er at tilbyde 5-Stjernet Service, hvis du ikke føler, at vi fortjener 5 Stjerner, bedes du kontakte os inden de forlader feedback. 6. Har du spørgsmål om kommentarer?Vi ville være glade for at høre fra dig!Vi er dedikeret til vores kunder, og føler, at du bør modtage den personlige opmærksomhed du fortjener.Vi har typisk svar på e-mail indenfor 24 timer inden for normal åbningstid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Køn KVINDER
Ærme Stil Almindelig
Kjoler Længde Knæ-Længde
Størrelse XL-6XL
Lejlighed enhver lejlighed
Stil Kontor Dame
farve Grøn & Bourgogne
Element Type plus størrelse part kjole
Sæson Sommer & Spring Kvinde, Er Kjole
Halsudskæring O-Hals
Model-Nummer ZBD2120
Dekoration Blonder
dato 2019/4/15
Talje Naturlige
kvinder kjole Kvinder Blonder Kjoler
Silhuet A-LINJE
Mønster Type Solid
Mærke COCOEPPS
Materiale Blonder
Ærme Længde(cm) Tre Kvarter
Passer til vælg størrelse chart størrelse

Relaterede varer