Kvinde Kjole Kvinder Om Sommeren Ærmeløs Spaghetti Strop Beach Kjoler Til Kvinder Vintage Chiffon Floral Casual Kjole Sommeren Sundress

kr114.20

Tøj til kvinder

Varebeskrivelse


Bemærk

Udskrivning kan variere på grund af stof skæring.Forskellige prints kan bruge forskellige stoffer.

Størrelse (cm)

S: Buste 81-84, Talje 67-69, Hip 93.5, Center Tilbage Længde 101 M: Buste 85-89, Talje 71-74, Hip 97.5, Center Tilbage Længde 101.8 L: Buste 89-94, Talje 75-79, Hip 101.5, Center Tilbage Længde 102.6

1. Ovenstående giver detaljerede fladskærms målinger af den faktiske vare.Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling. 2. Der henvises til den faktiske vare målinger, der sammenligner det med din krop målinger til at vælge den rigtige størrelse.Ikke vælg størrelse direkte i henhold til den størrelse, mærke eller dine vaner. 3. Hvis du stadig er i tvivl om valg af størrelsen, er du velkommen til at kontakte os.

Modellen Viser,

Fast Billede

Rigtig vare, rigtig skyde, real foto.Nyd shopping uden at bekymre dig.

Business-Samarbejde

Drop Shipping og engros er både velkommen.Minimum ordremængde er ét stykke.For mere, mere rabat.Drop shipping, vil vi sende varen til din kunde direkte og vil ikke forlade vores oplysninger.For engros, vi vil tilbyde en rabat eller gratis express shipping.ODM og OEM er understøttet.Du er velkommen til at diskutere andre virksomheder at samarbejde med os.

Farve Forskel

Vi forsøger at vise farve så nøjagtige som muligt, men på grund af belysning, forskellige display, personlige forståelse af farve og andre årsager, er farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra billedet på websiden.Der henvises til farven af det faktiske element, som den endelige farve.Farve forskellen ikke hører til kvaliteten problemet.

Forsendelse

Forberedelse Tid: 3-7 arbejdsdage.Overveje shipping hastighed og remote-adresse, vi kan bruge en anden forsendelses metode i stedet for fragt på din ordre.På grund af forskellige toldpolitikkens i forskellige lande, kan der være en told, skatter og andre told-relaterede afgifter, der skal betales af købere.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Retur og Udveksling

Vi støtter ingen grund til tilbagevenden og udveksling politik.Varen skal returneres indenfor 7 dage efter modtagelsen.Sørg for varen i god stand, ubeskadiget, ubrugt, og med den originale emballage.Købere betaler for tilbagevenden shipping gebyrer.

Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du efterlade 5 stjerner feedback, vil vi være meget taknemmelige.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, inden du forlader feedback, eller åben konflikt.Vi vil gøre vores bedste for at løse alle de problemer for dig.Kommunikation er altid den bedste måde at løse problemet på.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Dekoration INGEN
Silhuet Pasform og Flare
Stil Beach Style
Sæson Sommer
Køn KVINDER
Kjoler Længde Mid-Kalv
Alder Alderen 18-35 År
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Mønster Type Blomster
Mærke boussac
Materiale Chiffon
Model-Nummer DC1912
Ærme Stil Spaghetti Strop
Halsudskæring Slash hals
Talje empire

Relaterede varer