2020 OPGRADERE Ultra Wide Kontur Måle Duplikator med Lås & Aluminium Kerne 5" 10" Skitse Profil Form Kopi Måling af Værktøj

kr78.30

Varebeskrivelse


Produkt Beskrivelse

【Opgraderet Stor Lås】NadaKin kontur måle duplikator kommer med en opgraderet låsemekanisme, som er mere holdbart i forhold til andre målere med normale lås, vores kontur duplikator helt slove problemet med løshed, fastsættelse og unøjagtigheder,som vil hjælpe dig med bedre at kopiere og overføre den form, præcist hvor som helst du har brug for. 【Holdbar & Aluminium Kerne & Dobbelt Skalaer】konturprofilen sporvidde er lavet af høj kvalitet ABS plast med aluminium kerne indeni, høj styrke, crocking modstand, rustfri.Ikke ridser den oprindelige finish af den form, der duplikeres, lever op til form og holder mønster meget godt.Designet med både tommer og centimeter skala markeringerne på begge sider af kontur måle kopimaskine.High definition laserskæring linje er tydelig og let at læse. 【Bredere & Dybere og Mere Præcis】 NadaKin udvide form, kontur måle duplikator(5" Width) kan kopiere rør med en større diameter, eller et objekt med en større bredde.Det indre nålen har en præcision ned til 0,05 tommer. 【Bred Anvendelse】Den form, kontur måle duplikator er en god Instant Skabelon for Kurver og Underlige Former.Det passer godt til at måle mange uregelmæssige emner, som snoede rør, auto metalplader, cirkulære rammer, kanaler og mange genstande.Ideel til montering af fliser, laminat, gulve, tæpper, kontrol dimensioner, formning, træ planking, osv.Nyttigt værktøj for operationer på bilen organer, tømrer-og til alle former for modellering.Meget udbredt i tømrer og konstruktioner områder. 【NEM AT BRUGE, og Spar Tid】10" og 5" til at opfylde dine forskellige measureing behov.Det kan kopiere nogen form øjeblikkeligt.Tryk blot på tanden mod det objekt, låse og passer til kontur måler, spore den form, du har brug for, så trim skitse og skåret i form, det er meget praktisk og gemme dine værdifulde tid til at markere præcist snit.Det er en god hjælper for DIY-is eller den tømrer i daglig brug.

Specifikationer: Er du stadig bekymret om, hvordan til at måle uregelmæssige objekter?

NadaKin Kontur gauge kan løse disse problemer.Det kan skabe en instant skabelon for krummet og med ulige formede profiler enkelt og nemt.

Ikke Kun et Værktøj, men også En Perfekt Gave Valg!

Nadakin kontur måle duplikator er ikke kun et godt værktøj for dig selv, men også en perfekt gave til din kæreste, familie, ven, der arbejder som et DIY-ers, tinker, tømrere, blomsterhandlere, arkitekt og så videre.

Sådan Bruger Du?

Trin 1: Tryk

Brug kontur-måler til at måle profilen af objektet.

Trin 2: Lock & Overførsel

Låse måle og markere profil måler på oprindelsen mål(såsom tæppe eller fliser) eller tegne det på papir.

Trin 3: Klip/Foranstaltning

Skær form langs den linje, eller måle det.

Trin 4: Passer

Derefter tæppet eller fliser vil helt matche kontur af hjørnet.

Bemærk:

1. Brug en skruetrækker til at justere skruerne på begge sider til at løse eller stramme, hvis du troede, at den oprindelige er for stram eller for løs.

2. Lad 0-0.5 cm måling af afvigelse på grund af manuel måling. (1 cm≈0.39 tommer).

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke NadaKin
Oprindelse KN(Oprindelse)
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Model-Nummer INGEN

Relaterede varer