Solar Indkørsel Alarm System-1/4 Mile Lang Rækkevidde-Soldrevne Ikke Nødvendigt Udskift Batterierne-Vejrandig Udendørs Motion

kr309.93

butik

Varebeskrivelse


Sol trådløs bevægelsesføler er drevet af en indbygget, genopladeligt batteri, som kan oplades ved solens panel selv i regnfulde dage, kræver ingen ledninger og nem at installere.

det vejrbestandig udendørs motion sensor på 1/4 mile lang trådløs rækkevidde og op til 50 meter bred sensor måleområde(det er 3-følsomhed justerbare,Hi=50 ft,Mid=30 fod;Lav=25ft);

det er den ideel til alle typer af indbrud-alarm-program,såsom indkørsel/vandresti/foran døre og hvor som helst af din ejendom, du ønsker at blive advaret.

Systemet kan udvides op til 32 sensorer og ubegrænset alarm-modtagere for fuldstændig dækning af dine ejendommen.den trådløse modtager er 4 lydstyrken justering og 35 ringetoner valgfri.

Matche forskellige ringetoner med forskellige sensorer omkring din ejendom til at skelne, hvor bevægelse er at blive opdaget.Som melodier til den forreste dør er "Ding Dong",og i baghaven er "Jingle Bells".

Den udendørs motion sensor er vandtæt (IP66),fuldt lukket design,modstand mod regn/tåge/sne/vind/temperatur-ændringer og lignende,og den, der arbejder temperaturområde er fra -22°F til 158°F (-30 ° c til 70℃).

Stik Type :US-Stik,det gælder, Canada, Indien, Japan, Mexico, Thailand, Usa, Filippinerne og så videre.

Farve: Sort

Materiale: ABS

Pakke Indhold: 1* Solar-Modtager

1* alarm

1* monteringsskruer

1* manual

1* US-Stik

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Sikos.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Sikos.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN
Model-Nummer Bevægelsesdetektor

Relaterede varer