360 Grader UV Ultraviolet Lampe Soveværelse Hospital Majs Form UVC-Lampen Desinfektion Pære Ozon Kvarts UV-Led Lys Dropship

kr20.50

butik

Varebeskrivelse


Beskrivelse:

Funktion:

- Høj Kvalitet -, Bolig-kolonne for god kompression modstand.Velegnet til rummet område omkring 15㎡,anbefalede tid er 15 minutter.

- Med Ozon,Mikro-ozon, UV-lys, ozon har sterilisering, i tillæg til formaldehyd at lugt og andre funktioner, og ozon er en gas, der kan fylde hele rummet, uden indflydelse af forhindringer, for at opnå ingen døde vinkel steriliseres.Ozon indeholder ejendommelige lugt, som kræver ventilation, før afsluttet.

- Effektivitet,Lavet af kvarts materiale, 254nm bølgelængde, lang levetid, høj overførselshastighed og bedre sterilisering effekt.

- Safety First!,Den tredje gear, kan blive startet på 15/20/30/40 minutter og forsinket med 15 sekunder til at sikre, at personale, der forlader sikkert.Kraftfuld fjernbetjening funktion giver dig mulighed for at fjernbetjeningen væggen; intelligente menneskelige krop sensing funktion design; det ultraviolette lys vil slukke automatisk, når du nærmer arbejdsområde, at forhindre, at børn, ældre eller kæledyr fra et uheld ind og forårsager ultraviolet forbrændinger!

- NOTE,Når den bakteriedræbende lampe er tændt, kan du efterlade stedet for at bruge det samme og holde miljøet, uden at alle dyr og planter.Se ikke direkte ind i den bakteriedræbende lyskilde.Optager for meget ultraviolet lys kan forårsage irritation af hud og konjunktival skade.

HVORDAN DET VIRKER:

Ultraviolet sterilisation er at ødelægge den molekylære struktur af DNA (DNA) eller RNA (ribonukleinsyre) i cellerne af mikroorganismer ved hjælp af den relevante bølgelængde af ultraviolette stråler for at opnå vækst og / eller regenerativ celledød.Uv desinfektion teknologi er baseret på moderne anti-epidemiologi, medicin og photodynamics.Den bruger, der er specielt designet med høj effektivitet, høj intensitet og lang levetid UVC-band ultraviolet lys til sterilisering og desinficering.

SÅDAN SKAL DU BRUGE:

Sted uv lampe i den korrekte position, tilslut strømforsyningen, skal du fjerne plast ark fra fjernbetjeningen, og vælg derefter den ønskede arbejdstid (15/30/60 minutter), som kræves.Der vil være en 15-sekunders forsinkelse efter start, vil uv-lampe vil starte på arbejdet.

WARINING:

1. Når bakteriedræbende lampe tændt, kan du efterlade straks og holde miljøet, uden at alle dyr og planter.

2. Se ikke direkte ind i den bakteriedræbende lyskilde.Optager for meget ultraviolet lys kan skade

Specifikationer:

Materiale: ABS Farve: Hvid Voltage: 110V/220V Strømforbrug: 20W UV-Lampe: 254nm Bølgelængde

Ozon: Ja Lampe Farve: Blå Passer Til: Ca. 15㎡ Størrelse: 30x15x7cm kabellængde: 150 cm

LED Nightligh tpower:5w

Pakke Inkluderet:

1X Desinfektion lampe,

1X Fjernbetjening,

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Ozon Ja
Mærke oobest
Passer til Ca. 15㎡
Materiale ABS
Garanti //
Størrelse 30x15x7cm
farve Hvid
uv lamp 254nm Bølgelængde
lampe farve blå
Funktioner Høj Kvalitet
Gennemsnitlig Levetid (timer) //
Certificering ce
Støtte Dropshipping
Magt 20W
Model-Nummer RE238413
Oprindelse KN(Oprindelse)
LED Nightligh tpower 5w
Lysstrøm //
Farve Temp(K) //K
Kabel Længde 150cm
Spænding 220V

Relaterede varer