Minecraft Dungeons Skifte video spil Nintendo Skifte Eventyr & platforme alder 7 +

kr239.29

Videospil

Varebeskrivelse


EAN 0045496426200

Åbne din vej kampe i et helt ny eventyr og aktion spil inspireret af klassiske spil, Dungeons og ligger i Minecraft universet!Ansigt dungeons alene eller sammen med dine venner!I disse forskellige niveauer fuld af action og hoppede med skatte, de kan kæmpe sammen for op til fire spillere.Du vil leve et episk eventyr, hvis mission er at redde landsbyboerne og afslutte den onde archimaldean!

Oplev et væld af kraftfulde våben og nye genstande, som vil hjælpe dig med at besejre de ubønhørlige sværme af Monstre ubehagelige.Kæmpe eller løbe gennem kanoner, sumpe og, selvfølgelig, miner!Enhver eventyrer modig eller naiv nok til at udforske denne smukke og politiske verden bliver nødt til at komme forberedt.Hurtig, get ready!

Deltag-tur i fangekælderen, alene eller sammen med dine venner!Op til fire spillere kan kæmpe sammen online eller i den lokale samarbejds-mode.

Kampen bruge body-to-body combat drejninger, blive i den bageste og angreb på afstand, eller åbne skridt med tunge panser!Tilpas din figur og låse op for eksklusivt våben, elementer og hemmelige kunster at opnå ødelæggende særlige angreb.

Overleve, udforske de niveauer fuld af action og skatte: alle af det på en episk mission for at redde landsbyboerne og besejre den onde Arch-Illager!

Helten udgave af Minecraft Dungeons omfatter:

-Minecraft Dungeons spil

-Helten Pass, som indeholder et lag af Helten, der er to aspekter af spiller og en pet-høne.

-Udvidelserne af jungle vække "e" uhyggelig Vinter ".

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Relaterede varer