Drejebænk Husstand Micro Drejebænke Perler Maskine Polering og Polering Perle Bold Mini-Multi-funktions Værktøj til Træbearbejdning Float Bed

kr800.69

Varebeskrivelse


Type : Vandret

Model Nummer : Micromachine

CNC eller Ikke : Normal

Stand : Ny

Den høje version kan tilføje en total af 8 cm tykke, 20 cm længde af træ.

På nuværende tidspunkt er der kun 1:1 motor er direkte tilsluttet, og hastigheden er 800-2000 rpm, trinløs hastighedsregulering,

Ingen bælte reduktion type, bælte 2:1 deceleration er på lager

Motoren er den samme motor.Standard er bæltet deceleration type 2:1 deceleration.Den hastighed, rækkevidde er ca 1000-2600 omdr. / min.Hertil kommer, at den kobling, der kan tilpasses direkte, og hastigheden er omkring 2000-5000 omdr. / min.Har brug for høj hastighed til at efterlade en besked.Forstå venligst, at de to overførsel metoder.

Som standard, 8 cm tykke og 20 cm lange træ kan være behandlet.Acceptere brugerdefineret størrelse, udvide, forlænge, plus valsetråd et hånd-hjul, støtte transformation float seng, spindel og hale top kan tilpasses hule aksel.

Centret har en højde på 4,5 cm og kan behandles på op til 20 cm i længden og 8 cm i diameter.De to-akse styreskinne bruger en 16mm hårde skaft.Det inderste hul af skyderen er præcisions bearbejdet og guld-og kobber-bøsning er monteret indeni.Både hoved akslen og hale-borepatron er af B12-model med en maksimal klemme på 10 mm.

Alle tre pakker har en magt-hastighed integrerede controller og to blomme fingerbøl.Controlleren understøtter hastighedsregulering, og den hastighed, regulerings område er om 1000-2600 rpm, som understøtter fremad og omvendt rotation.Controlleren har 2 indbyggede sikringer, en 220V input og en output-100-280V DC.Når du skifter sikringen, skal du afbryde kontrol boks efter, at strømmen er slukket.

Denne model kan være monteret med en savklinge af 75-80mm diameter.Og slibehjul er tilgængelige i vores butik og savning af tabellen er under udvikling. . .

Motor effekt er enkel og standard er omkring 180 watt, høj med 350 watt motor.Den spindel, der bruger en integreret bælte reduktion type spindel.Designet er genialt og kompakt.

Både 180 watt og 350 watt er tilpassede motorer.Rotoren og magnetisk stål er alle forstærket.Mere end samme type motor materialer, der anvendes af Taobao.

Det er mere fordelagtige end de 775 motor.De 775 motor har et lille hoved, høj hastighed, men lavt drejningsmoment.

Vores to motorer, det moment, der er 10 gange (180 watt) og 25 gange (350 watt) på 775 motor.Støj 1/8 mindre end 775 motor.Denne butik har digitalt display drejningsmoment meter, power meter, belastning meter.Forskellige typer af multi-kanal temperatur sensorer.

=========================================================== ===========

Den enkle version indeholder ikke en T-formet værktøj holder, ikke indeholder en skrue et hånd-hjul, og motoren er 180 watt.Standard med T-barcher og skrue håndhjulet, 180 watt motor.Den højt-læsning ikke kun har T-værktøjsholder og skrue et hånd-hjul, men motoren er steget til 350 watt.

Bundpladen er fremstillet af 3090 aluminium, og bunden er udstyret med 4 stødabsorberende gummi ben.Længden omfatter ikke motordrevne 50 cm, herunder motor fremspringende del forsamling 68 cm.

Den samlede højde er 14,5 cm.

Høj match

Høj med en opgraderet store motor, herunder dobbelt jernbane drejebænk, borepatron bælte deceleration integreret spindel, T-tool holder, skrue håndsving, osv., hjælp 350 watt fuld power motor.Fuldt afviklet med ren kobber ledning, udvidet rotor, fire magneter, denne motor er fuld power i forhold til andre virtuelle motor.Kun vægten af motoren er 1,5 kg.

=========================================================== ==========

Integreret strømforsyning speed controller, vores standard 180 watt motor og 350 watt motor er drevet af høj spænding DC strømforsyning, spænding 100-280V DC, skal du bruge denne controller til at støtte hastighedsregulering, og frem og tilbage.Controlleren har indbygget en to-vejs-en sikring, der beskytter controlleren mod skader.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer Micromachine
Type Horizontal
tilstand Ny
Certificering EPA
CNC-eller Ikke Normal
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer