48V 1000W LCD-System Vandtæt Børsteløs Ikke-gear Hub Motor Front/Rear Skrue Friløb Hjul Elektrisk Cykel Kit

kr2 009.52

butik

Varebeskrivelse


EUNORAU hub motor kits har 36V250W version, 36V350W version, 36V500W version, 48V500W version og 48V1000W version. 250W-udgave, 350W version og 500W version er til gade brug, 1000W version er til off road brug. 250W-kit med forreste og bageste hjul motor, sin-wave controller og farverig LCD-skærm med USB-stik. 350W-kit med bageste hjul motor, sin-wave controller, torque sensor og farverig LCD-skærm med USB-stik. 500W kit med forreste og bageste hjul motor, sin-wave controller og farverig LCD-skærm med USB-stik.Det 1000W kit med forreste og bageste hjul motor, sin-wave controller og farverig LCD-skærm med USB-stik.Det vil gøre dit liv med sjov efter at gøre cyklen til el, alle de dele, der er kompatibel med BBS motor kit fra Bafang, så du kan vælge det BBS motor reservedele til denne hub motor kit for.Hvis du har motor og batteri, der allerede er, kan du købe controller sæt fra EUNORAU butikker også.

Forskellen Mellem BTN&ENA-Kit-System

Emner

BTN KIT SYSTEM

ENA-KIT-SYSTEM

Motor

Arbejder med Shengyi & Bafang motorer

Arbejder med Shengyi & Bafang motorer,Mere lydløs

Batteri

Ingen kommunikation mellem batteri og controller

UART 5.8 kommunikation mellem batteri og controller

Controller

Alle kabler, der er åbne wire(Uden sele)

HIGO Vand-bevis stik med Sele

PAS

Alle de forskellige PAS sensor

Virker kun med dobbelt hall PAS sensor eller Torque sensor

Skærm

KT LED&LCD -

Alle ENA(UART) Viser, Flere former for ekstraudstyr

Bremse

Alle de forskellige bremse-sensor

Alle de forskellige bremse-sensor

Gas

Alle de forskellige gasspjæld

Alle de forskellige gasspjæld

1. 48V1000W front motor/bagerste skrue frihjul hub motor med 26/27.5/28inch rim

2. 48V28A sin-wave controller(ingen støj) L:160 mm W:63 mm H:35 mm

3. 850C/DPC-14 farverige TFT skærm

4. EB-BUS kabel 1T4(samme som BBS)

5. Tommelfinger gas

6. V12 PAS(nemt for installation)

7. Bremse-2(holde din cykel oprindelige bremsegrebet)

8. Controller-Box

Q: Told: A: importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris .

Q: Farve Forskel : A: billeder, der viser på vores butik, er truffet på grundlag af de ægte produkter .På grund af forskellige overvåge og lysstyrke,kan der findes normale lille farve forskel,bedes du donnot efterlade en dårlig feedback eller returnere varer til os, uden at kontakte os

Q: Leveringstid : A: Hvis produkter, der stadig er i Transit ,og levere din tid kommer til at udløbe ,bedes du kontakte os ,og vi vil forlænge leveringstiden for dig .og hvis produkter er tabt i transit ,bedes du venligst kontakte os og vi vil gøre fuld refusion eller sende den samme produkter at du snarest .

Q: Feedback: A:Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os, før du forlader negativ feedback.

Q: Defekte Produkter: A: Vær venlig ikke at tilmelde fragt på regningen, hvis produkter er defekt , det er rederiets ansvar , skal du tage et foto for os, og vi vil gøre refusion til dig .

Q: returret: A: Vi accepterer et afkast på produkter.Kunder, der har ret til at gælde for tilbagevenden inden for 7 dage efter modtagelsen.For at være berettiget til returnering skal kunden modtager produktet i 100% nye, Re-upåklagelig tilstand.Varen er ikke berettiget til en refusion, hvis den er blevet samlet, redet, slidt, brugt, misbrugt, beskadiget på nogen måde.Merchandise skal ankomme komplet, herunder garanti kort, manualer, tilbehør, salgsfremmende materiale, og i den originale emballage.Kunden skal starte med returforsendelse af varen inden for 7 dage fra købsdato og betale for forsendelse til EUNORAU ' s lagre.Vi vil afslutte inspektion inden for 5 dage efter modtagelse af produktet.Hvis den returnerede produkter, der ikke er i original stand i henhold til Klausul, vil vi afvise en tilbagebetaling.Hvis de returnerede varer er i original stand i henhold til Klausul, vil vi accepterer at refundere det betalte beløb.

Q:Hvordan kan jeg ændre noget på den emballage, liste?

A:kan Du bemærkning dine krav, mens der for, eller sende den besked til os, så vil vi ændre for at fri til dig.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


SKU ENA-1000W-26RB/ENA-1000W-26FB
Certificering INGEN
Design Børsteløs
Mærke EUNORAU
bremse-sensor Bremse-2
Gas tommelfinger gas
Spænding 48V
Controller 48V28A
Oprindelse KN(Oprindelse)
Motor Type Børsteløs Ikke-Hub Motor gear
Bageste Motor Installation Metode Skrue Frihjul
Skærm 850C
EB-BUS kabel 1T4
Watt > 400w
PAS v12

Relaterede varer