Motorcykel Ramme Vagter Protector Dække For YAMAHA YZ450F YZF 450 2018 2019 2020 YZ250 YZ 250 2019 Plast

kr130.81

Rammer & Fittings

Varebeskrivelse


Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret, I Høj Kvalitet

Hard shell slidstærk letvægts plast

Perfekt pasform med ingen vibrationer støj

Nem at installere

Specifikation:

Farve:Blå / Sort Farve(Hvis du har brug for at ændre farve,bedes du kontakte med os)

Materiale: Plastik

Montering:

YZ450F 2018-2020

YZ250 2019

Pakken Indeholder:

Rammen Dækker Som Billede

Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen

1.Må ikke købe, hvis du ikke bekræfter, at du kan bruge dem, bare spørg os for nærmere tegning for at kontrollere, om de er egnede. 2.Du vil modtage varen samme som billederne.måske er der nogle forskel på farver som lys under optagelse.

3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris.Det betyder, at rederiet vil opkræve disse afgifter fra dig, hvis du ønsker at få elementer.

1.Som vores gode køber, der ønsker det, kan du give os positiv feedback, når du har modtaget vores produkter af høj kvalitet.Vi har altid rabat eller gave til anden-køb kunder, der give os positiv feedback. 2.Vi viste den shipping tid til kunder, så du skal ikke lade os negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, det er forårsaget af rederiet. 3.Tøv ikke med at e-mail os, hvis spørgsmål, vil vi svare i 12 timer.Ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt , stole på os, og send os en mail direkte , at alle problemer kan løses.

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

1.Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden. 2.Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig. 3.Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost . 4.Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet , dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker).

1.Shipping tid som følgende:

2. Måske vil der være en vis forsinkelse, som rederiet eller told, ønsker du at kontakte os, hvis forsinkelsen , men ikke til åben konflikt, da det ikke er vores fejl. 3. Når du vælger at sende med express, nogle gange er vi ikke vil sende med fragtmand, som du valgte , fordi der vil være nogle problemer med rydning af told, og måske er leveringstiden er ikke den hurtigste

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Item Længde 28cm
Motobike Gøre Yamaha
Item Højde 4cm
Element Vægt 0.17kg
Mærke JFG RACING
Materiale Type plast
Model Navn A202006081519
Item Bredde 18cm
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer