Originalidad Nightmare Before Christmas Jack Skellington Bløde Dukke - Halloween Bløde Fyld Baby-Dukker (Jack Doll 9.5 Inches)

kr25.19

Dukker & Bamser

Varebeskrivelse


◆Detaljeret design: Vores Jack Skellington bløde dukke lægger særlig vægt på detaljer og perfekt indfanger Tim Burton juleaften serie, far til Halloween Jack Skellington.

◆ Høj kvalitet: Vi bruger den højeste kvalitet 100% polyester microfiber for at gøre vores Jack Skellington Night Terror dukke til at sikre, at det kan blive krammet i mange år uden at bære det, og det føles meget blød.

◆ Den perfekte gave valg: Denne Jack Skellington bløde dukke er ikke kun en perfekt gave til fans af The Nightmare before Christmas, kan han blive et barns yndlings knus partner, og hans unikke design er også elsket af drenge og piger.

◆ Uskadelige for børn: Vi bekymrer sig om sikkerheden af din familie, så vores The Nightmare before Christmas Jack Skellington er lavet af 100% ikke-giftige produkter, der er ingen fare for kvælning, for at sikre, at dine kære er risiko-fri.

◆ Tilfredshed er garanteret: Vi er forpligtet til at opfylde de højeste standarder for kvalitet, så hvis du ikke er helt tilfreds med vores Jack Skellington figurer, vil vi give dig en fuld refusion.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Dyr jack
Type Plys/Nano Dukke
Tema TV & Film Karakter
Aldersgruppe > 3 år
Oprindelse KN(Oprindelse)
Form Figur Statue
Påfyldning PP Bomuld
Materiale Bomuld
Køn Unisex

Relaterede varer