Bærbare Rustfrit Stål Micro-materiale Sub-tang Vælge Krog Spænde Kontrol af Fiskeriet Tang til Fiskeri Saks Fiskeri Tilbehør

kr48.67

Fiskeri

Varebeskrivelse


Bærbare Rustfrit Stål Micro-materiale Vej Sub-tang Vælge Krog Spænde Kontrol af Fiskeriet Tang til Fiskeri Saks Fiskeri Tilbehør Produkt Navn: Micro-materiale, Fisk, Tang Samlede vægt af produkt: 80G Vigtigste materiale: rustfrit stål Tilbehør: tænger, tabt reb Funktioner: Udviklet til micro-objekter, kæberne er kun 0,7 mm, som kan åbne små dobbelt ring med en diameter på 2 mm.Zigzag-formede kniv kant, pænt snit, kan være bundet til krog.Den slanke kæber kan være dybt ind i de fisk munden for nem betjening.Faste lås, der er nem at lave, når den ikke er i brug.Høje afkast foråret, automatisk pop-op er praktisk og arbejdsbesparende.Styrke den elastiske kraft og trækkraft af rebet, og gendanne den fra deformation.FORSENDELSE HURTIGERE OG SAVER på Grund af højsæson, forsendelse bliver forsinket.Vi foreslår, at du vælger Sikos.dk Standard Shipping og anbefalet Post, Luftpost, som din prioritet Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi vil tage din registrerede adresse, i Sikos.dk som din leveringsadresse, så den KUN, pls sikre, at du registrere de rigtige oplysninger, og vi vil ikke være ansvarlig for forkert leverings adresse, din købte varer vil blive afsendt inden for 72 timer.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Enhver import gebyrer og afgifter er købers ansvar.Pls samarbejde dine tilpassede til at frigive den parcel.Vi vil ikke påtage sig noget ansvar for eventuelle forsinkelser eller undeliveried parcel på grund af brugerdefinerede årsager køber ikke erklære i gang.For at sikre, at du får pakken ved min skat, vi vil erklære, med lavere værdi.

8. Kina Post almindelige lille pakke plus ikke give logistik oplysninger, så jeg foreslår, at alle vælger Sikos.dk Standard Shipping eller Kina Post air mail, som vil blive mere sikker og hurtig.

9. Hvis du har lagt flere ordrer, vil vi kombinere disse ordrer og sende ud sammen i én pakke .Hvis du ikke ønsker at kombinere ordrer,pls lad din særlige bemærkninger,tak for dit samarbejde!

Retur & refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Sikos.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Rustfrit Stål
Størrelse 14cm
Mærke ilure
Type Tang Til Fiskeri
Funktion Integrere Kulstof Stål Nikkel Forkromning
Anvendelse Opdeling Ring, Skæring Fiskesnøre Crimpning Synd

Relaterede varer