Hovedtelefoner " Stå Universal Hovedtelefoner Headset Bøjle niversal Hovedtelefon Akryl Headset Hovedtelefon Stå Desktop Headset-Holder

kr23.18

Varebeskrivelse


Universal Hovedtelefon Stå Aluminium Legering Desktop Headset-Holder Skærmen Beslag Bøjle

Funktion:

- Skrivebordet hovedtelefon stå, beslaget stang er lavet af aluminium med sandblæsning oxidation proces, som gør det holdbart ;

- Skuffen formet bund giver dig mulighed for at gemme en række små genstande, såsom nøgler, datalinjer, mekanisk tastatur tasten caps, osv.;

- Velegnet til alle typer af hovedtelefoner, med CNC ekstrem skæring teknologi, plus en perfekt diamant skæring kurve, elegant og struktureret;

- Gummi maling sprøjtes hængende rod kan forhindre, at dine hovedtelefoner fra at glide og forårsager skader, all-round beskyttelse til din hovedtelefoner;

Specifikation:

Gældende øretelefon type: hovedtelefoner

Materiale: aluminium legering bøjle+ ABS base

Farve: sort

Størrelse: 270x150x87mm/10.6x5.91x3.43"

Bemærkninger:

1. Kan der være mindre størrelse afvigelser på grund af manuel måling, forskellige målemetoder og værktøjer.

2. Det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen på grund af forskellige fotografering, lys, vinkel og skærm.

1 x Hovedtelefon-Stand 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din orderafter 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Sikos.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Defekte varer SKAL rapporteres, og der returneres med originale emballage, hvis det er muligt.Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Sikos.dk!Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Indslag 2 Universal Hovedtelefoner Headset Bøjle
Mærke VODOOL
Anvendelse Bærbar computer
Model-Nummer 266888
Funktion 1 Sort Hovedtelefoner " Stå

Relaterede varer