Dobbelt Hovedet Motor Klitoris Stimulator For Par Powerful G Spot Vibrator Vibrerende Vagina Intime Varer Sexlegetøj Til Voksne

kr68.08

Sex Legetøj

Varebeskrivelse


Funktioner: kontakten i bunden er let at kontrollere.Fantastisk til par, takket være sin dobbelt motor design.Kraftfuld mini G-punkt vibrator til kvinder.Transportabel og nem at bære dobbelt head vibrator. 7 speed klitoris vibrator for voksne Slank, smidig og behagelig, denne vil flyve dig ud i en verden af orgasmisk lyksalighed Specifikationer: Materiale: Silikone Størrelse: 600*30mm-Tilstand: 7 frekvens vibration Power: USB-Genopladelige

Bemærkninger: Dit privatliv er af allerstørste betydning for os.Vi vil forblive anonyme og shipping pakke uden KONTO OPLYSNINGER.Du er velkommen til at køb det!Hvis du har nogen spørgsmål med pakken, er du velkommen til at kontakte os.

FAQ

Q:Om emballagen er en pakke?A:Alle produkter er pakket i uigennemsigtige poser, helt egen emballage.Ingen ved, hvad der er indeni.Q:Om produktets kvalitet er høj kvalitet?A:Vores produkter er lavet af høj kvalitet, som kroppen sikkerhed materialer Q:Om at støtte dropshipping?A:Støtte dropshipping, velkommen dropshipping kontakt med os.

BETALING: 1. Sikos.dk understøtter Visa, Boleto, MasterCard, Maestro Debit Card, Western Union, WebMoney , QIWI og bankoverførsel via bankerne. 2. Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende betaling, er du velkommen til at kontakte os.FRAGT: 1. Vi vil sende produktet efter betaling. 2. Normalt, den vare, forsendelse du har brug for 7-35 dage.Men hvert land er forskellige.Venligst kontakt os. 3. Hvis produktet ikke er ankommet til dig inden for Lovet tid, vil Vi refundere det fulde penge .Feedback: 1.Tak for shopping i vores butik-vi håber, at du nyder dit køb! 2.Vi vil gerne invitere dig til at forlade en 5-Stjernet feedback om vores produkter og service. 3.HVIS du er utilfreds med vores service, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan prøve at løse dit problem. 4.Tak for din støtte.Ser frem til dit næste besøg.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Function3 Dobbelt motor klitoris massager vibrator
Tilstand Dobbelt hovedet klitoris stimulator
Element Type Vibratorer
Sjofelt Billede No
Type G-Spot
Størrelse 20.5*12.5*5 cm
Funktion Kvindelige G Punkt Vibrator
Støj 40dbs
Model-Nummer wm0843
Function1 vaginal massageapparat
Råvare Kvaliteten Certificering ce
Function5 Par deling vibrator
Function2 USB-Genopladelige vibrator
Materiale Silikone
Function4 Sexlegetøj til Voksne
Vandtæt Livet vandtæt
Seksuelt Suggestive No

Relaterede varer