Den oprindelige DEXP Ixion P350 Tundra LCD-Skærm Touch screen Digitizer Reservedele Til DEXP Ixion P350 Tundre Skærm

kr132.15

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


Meddelelse

1. Brug venligst besked boks eller trade manager til at kontakte os for problemer, vil vi svare dig indenfor 48 timer. 2. Hvis det ikke kan bruges, når du har modtaget og testet, skal Du ikke bekymre dig, og kontakt os med det samme, i stedet for at åbne en tvist,vil vi give dig en tilfreds løsning. 3. Efter du har modtaget de elementer,du ikke skal installere, før testen,kan du linke til bundkortet og test for at sikre, at det fungerer perfekt. 4. Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, kan du hjælpe os med at anbefale det til dine venner eller til at lægge vores shop til din samling.På denne måde kan du få følgende fordele:(1) Du kan få ekstra rabatter.(2)Det er let at gøre næste køb.(3)Det vil have hurtig til fremtidige reklamekampagner.

Den oprindelige DEXP Ixion P350 Tundra LCD-Skærm Touch screen Digitizer Reservedele Til DEXP Ixion P350 Tundre Skærm

Vis Detaljer

Type: Mobiltelefon Lcd-skærme(LCD display+Touch screen) Model Nummer: For DEXP Ixion P350 Tundraen Kompatibel Mærke : For DEXP Størrelse: 5.0 tommer Farve: Sort Pris: Fabrik

Produkter Herunder

1 x LCD-Skærm Med Touch screen Digitizer Assembly For DEXP Ixion P350 Tundraen 1 x Værktøjer (8-i-1) 1 x pakke box 1 x 3M sticker

Vis Billeder

Gratis Gave & Pakke

Fabrikken

forsendelse

1.Alle varer er på lager og er afsendt til dig inden for 3 dage efter din betaling. 2.Bemærk venligst, at varer købt på ferie er afsendt den næste arbejdsdag. 3.Hvis du ikke har modtaget varerne inden for 30 arbejdsdage efter betaling for Kina post eller andet, bedes du kontakte os.Vi vil spore pakken fra vores agent og svar ASAP. 4.Du kan vælge Kina post, ePack,EMS,DHL,UPS mv base på dine behov. 5.Andre spørgsmål eller problemer, er du velkommen til at kontakte mig.

Feedback

1.Kære køber, hvis du er tilfreds med vores varer og service,bedes du venligst give os 5 stjerner, og vi vil give dig 5 stjerner og positiv feedback. 2.Hvis du er utilfreds med dette køb,Bedes du give os en chance for at gøre tingene rigtigt, før du forlader negativ/neutral kommentar.Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.Vi vil svare du rettidig og gør vores yderste for at støtte dig, indtil du er tilfreds. 3.Du kan kontakte os når som helst for at købe og spørgsmål, vil vi være glade for din service.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
LCD-Kit Ja
Leveringstid 1-3 hverdage
farve black
Funktion 2 Telefonen Dele Til DEXP Ixion P350 Tundraen
Pakke Skum Boks
Skærmstørrelse 5.0 Tommer
Skærm > 3"
Model-Nummer For DEXP Ixion P350 Tundraen
Kompatible Mærker Andre
Punkt Betingelse Ny
Materiale IPS
Funktion 4 Tv med LCD-Skærm Til DEXP Ixion P350 Tundraen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion 1 Telefonens LCD-Display For DEXP Ixion P350 Tundraen
funktion 3 LCD-Skærm Til DEXP Ixion P350 Tundraen
Display Opløsning 1280x720
anvendes mobiltelefon

Relaterede varer