JUNXIN Luksus Kvindelige Blå/Rød/Grøn/Lilla Skull Ring Mode Hvid Guld Fyldt Smykker, Vintage Zircon vielsesringe For Kvinder

kr18.19

butik

Varebeskrivelse


Metal: Hvidguld Fyldt

Største Sten: Cubic Zirkonia

Ring Størrelse(US Size): 5/6/7/8/9/10

Gave til: Kæreste,din Kone,Kæreste

Guld Udfyldt Smykker er et solidt lag af kvalitet guld varme, der er bundet til en intern juvelerer metal..Det har alle de gode egenskaber af massivt guld smykker.Det er meget langvarig, og hvis taget sig af, vil vare et helt liv.Venligst forskning Guld Fyldt Smykker på internettet for at finde ud af mere information om denne store nyt produkt.Må ikke sammenligne guld fyldt smykker til belagte smykker, da der ikke er nogen sammenligning.

1.vi sender alle vores varer til hele verden inden for 48 timer ved china post, der er registreret mail/ePacket/kina post almindelige lille pakke/DHL/EMS.

Shipping måde afhænger samlede penge af din ordre

2. Nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede Kontrol.

3. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din Shipping adresse.

5.Efter send til post(vis venter køber modtager varen), kan Vi ikke ændre adresse længere,så tjek venligst adressen før det.

6.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1) Hvis produkter er ikke samme som desription eller beskadiget i transit.Kontakt os inden for 7 dage og tage et foto ,vil Vi gensende eller refundere pengene til dig.

2) For enhver årsag, du er ikke tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for shipping pris

3) Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked under denne henblik på Sikos.dk eller ved Trademanger, vil Vi svare dig hurtigst muligt

Hvis du har andre spørgsmål, eller vil have flere oplysninger om nogen af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte mig på min trademanager .Men hvis du får det, når du modtager varen, Hvis du ikke er tilfreds med dette, bedes du venligst kontakte mig først, og jeg vil løse spørgsmålet med din tilfredshed , inden de forlader feedback

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stil Punk
Lejlighed Jubilæum/Engagement/Bryllup/Party/Gift/Ferie
Form\mønster Skelet
Metaller Type Hvid Guld Fyldt
Køn Unisex
Bøde eller Mode Mode
ring Bryllup/Engagement/Party Ring
Ringe Type Bryllup Bands
Materiale Cubic Zirconia
Model-Nummer H0626
Gaver Nyt År,Valentins Dag,Påske,Mors Dag,Jul Dag Gaver
Indstilling Type Bens Indstilling
Element Type Ringe
Gave Til Pige,Kvinder,
Funktion Stemningen Tracker
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Overfladen Bredde 7mm
Mærke JUNXIN

Relaterede varer