36 Kopper Kaffe Kapsel Holder Roterende Rack Og Kapsel Stå for Dolce Gusto for K-Cup Kapsler Opbevaring Henlægge Organizer

kr95.22

butik

Varebeskrivelse


{infomodule}

Funktioner:

Stor Kapacitet

Kaffe kapsler holder til K-kopper kan indeholde op til 36 kaffe kapsler helt, som kan være tilstrækkelig flere mennesker bruger.

360 Graders Roterende

Kaffe rack vedtager den 360 graders roterende base design, som er bekvem for brugeren mulighed for at slå outlet retning og tage foretrukne specifikke smag og kapsel nemt.

Flere Lag Design

Kaffe-rack er designet med ni riller hver tier, og der er fire niveauer, der kan gemme forskellige smag og kapsel i orden.

Holdbar

Kaffe stativet er lavet af belægning af jern materiale, som ikke kun er ejer glat glans overflade, men også har en stærk struktur.Det er hårdt, hård, slidstærk og kan bruges i lang tid.

Praktisk

Kaffe kapsler holderen er nem at tage ud og kapsel fra øverste del og bunden stikkontakt, som er let at betjene i det daglige liv.

Anvendelsesområde

Kaffe kapsler holderen er egnet til hjem, køkken og kontor pantry, som kan støtte til en gruppe af mennesker brug.Det er designet til DOLCE GUSTO/for K-Kopper kaffe kapsel opbevaring.

Specifikationer:

Type: Kaffe Rack

Antal: 1 STK

Materiale: belægning af jern

Farve: Sort

Emne Størrelse:

36.5*18.7*18.7 cm/14.34*7.47*7.47 tommer(4 niveauer)

Pakning størrelse:

21*20*6.5 cm/8.06*7.66*2.55 tommer(4 niveauer)

Vægt: 845.0 g/29.81 oz(4 niveauer)

Package:

1 * Kaffe Rack

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Metal
Mærke Mrosaa
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kit Type Two-piece Set
Model-Nummer MR0014

Relaterede varer